AP+ nový vizuál MPLA318265

DERMACOL Mega Lashes mascara & Pudrová linka na obočie kazeta

Zobraziť katalóg
DERMACOL Mega Lashes mascara & Pudrová linka na obočie kazeta
4,5 2 hodnotení
Darčeková sada - obsahuje: riasenka pre super objem - čierna 13ml + púdrová linka na obočie č.2 0.8 g
Kód:  VBAL0449 Produktové číslo:  8590031104799 Stránky výrobcu
DERMACOL Mega Lashes mascara & Pudrová linka na obočie kazeta Predaj skončil

DERMACOL Mega Lashes mascara & Pudrová linka na obočie kazeta

Tiež chcete docieliť dravého pohľadu mačacích očí, ale žiadna riasenka nedokáže vytvoriť dostatočný objem? Túžite po upravenom a krásne zvýraznenom obočí, ale s žiadnou ceruzkou na obočie nemôžete docieliť vytúžený efekt? Dermacol predstavuje ideálnu kombináciu riasenky a ceruzky na obočie v luxusnej zlatej darčekovej taštičke. Sada Dermacol Mega Lashes mascara obsahuje čiernu riasenku Mega Lashes mascara 13 ml pre super objem a zvýraznenie očí a púdrovú linku na úpravu obočia Powder Eyebrow Shadow odtieň č.2 medium brown 0,8 g.

Kľúčové vlastnosti sady Dermacol Mega Lashes mascara & Púdrová linka na obočie

  • Darčeková sada zaistí dokonalú úpravu rias a obočia
  • Obsahuje riasenku Mega Lashes mascara a púdrové tiene na obočie v ceruzke
  • Oftalmologicky testované
  • Sada je dodávaná v elegantnej zlatej kozmetickej taštičke 
  • Vhodná ako darček

Nerozlučná dvojka pre zvodný pohľad

Riasenka s panoramatickým efektom riasy nádherne vykreslí a rozčeše. Ideálna krémová textúra dokonale priľne ku každej riase, opticky ju predĺži a dodá jej plnosť. Objemová kefka optimálne dávkuje farbu a tým riasy precízne oddeľuje a zamedzuje vzniku žmolkov. Vďaka prírodným voskom vydrží úprava až niekoľko hodín. Púdrové tiene na obočie v ceruzke v odtieni č. 2 medium brown (stredne hnedá) dokonale dokreslí líniu vášho obočia a dodá mu na výraze a dramatickosti. Ceruzka je praktická a ľahko ovládateľná, a optimálne dávkuje množstvo vodeodolných tieňov.

Zloženie:
Riasenka Mega Lashes mascara 13 ml: Isododecane, Cera Alba, Aqua, Nylon-12, Candelilla Cera, Trimethylsiloxysilicate, Vp / Hexadecene Copolymer, Propylene Glycol, Copernicia Cerifera Cera, Ricinus communis Seed Oil, Bisabolol, Farnesol, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Potassium hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Cl77499.

Púdrová linka na obočie 2,0 g: Isoeicosane, Mica, Isocetyl Stearoyl Stearate, Copernicia Cerifera Cera, Etylhexyl palmitate, Dimethiconol Behenate, Hdi / Trimethylolol Hexyliactone Crosspolymer, Cetyl Peg / PPG-10/1 Dimethicone, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Silica , skvalén, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. May Contain: Cl77492, Cl77891, Cl77499, Cl77491.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Mega Lashes mascara & Pudrová linka na obočie kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Mega Lashes mascara & Pudrová linka na obočí kazeta.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií