Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

DERMACOL Natural mandlová starostlivosť kazeta

Zobraziť katalóg
DERMACOL Natural mandlová starostlivosť kazeta
3,3 3 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky - obsahuje: Denný krém na suchú pleť 50 ml + Výživný krém na ruky a nechty 100 ml
Kód:  VBAL0447 Produktové číslo:  8590031104577 Stránky výrobcu
DERMACOL Natural mandlová starostlivosť kazeta Predaj skončil

DERMACOL Natural mandlová starostlivosť kazeta

Chcete svojim blízkym urobiť radosť a darovať im niečo jedinečného? Darčeková kazeta Dermacol Natural mandľová starostlivosť obsahuje denný krém na suchú pleť 50 ml s koenzýmom Q10 a mandľovým olejom, ktorý má vysoko regeneračné účinky. Predchádza vzniku vrások a tým zabraňuje predčasnému starnutiu vašej pleti. Zmierňuje nepríjemné pocity pnutia, zvláčňuje a upokojuje unavenú pleť. V sade nechýba ani starostlivosť o ruky a nechty v podobe výživného krému na ruky a nechty 100 ml s mandľovým olejom, ktorý ošetruje namáhanú a popraskanú pokožku rúk a zároveň vytvára ochranný film pre stálu hydratáciu. Starostlivosť je určená pre suchú pleť, je vhodná pre všetky typy pleti.

Základné vlastnosti darčekovej sady Dermacol Natural mandľová starostlivosť

  • Darčeková kazeta obsahuje denný krém proti vráskam a výživný krém na ruky
  • Starostlivosť predchádza vzniku vrások a starnutiu pleti
  • Krém na ruky a nechty sa stará o popraskanú pokožku rúk
  • Vhodná pre všetky typy pleti

Zloženie:
Denný krém na suchú pleť 50 ml: Aqua, Paraffinum liquidum, Stearic acid, Tocopheryl acetate, Glyceryl Stearate, Acrylates copolymer, Sucrose cocoate, Izopropyl myristate, Prunus amygdalus dulcis oil, Butyrospermum parkii butter, ubiquinónu, trietanolamín, PEG-40 Stearate, PEG -90, Sodium magnézium silicate, Propylene glycol, Sucrose palmitate, Sorbitol, Disodium EDTA, BHT, Ascorbyl palmitate, Citric acid (Menthyl-, etyl, propyl-) Paraben, Amyl cinnamal, Benzyl salicylate, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol , D-limonene, Linalool, Parfum

Výživný krém na ruky a nechty 100 ml: Aqua, Paraffinum liquidum, Stearic acid, Tocopheryl acetate, Glyceryl Stearate, Acrylates copolymer, Sucrose cocoate, Izopropyl myristate, Prunus amygdalus dulcis oil, Butyrospermum parkii butter, ubiquinónu, trietanolamín, PEG-40 Stearate, PEG-90, Sodium magnézium silicate, Propylene glycol, Sucrose palmitate, Sorbitol, Disodium EDTA, BHT, Ascorbyl palmitate, Citric acid (Menthyl-, etyl, propyl-) Paraben, Amyl cinnamal, Benzyl salicylate, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, D-limonene, Linalool, Parfum

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Natural mandlová starostlivosť kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Natural mandlová péče kazeta.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií