Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

DERMACOL Ultratech mascara & Sensitive kazeta

Zobraziť katalóg
DERMACOL Ultratech mascara & Sensitive kazeta
5 1 hodnotení
Darčeková sada - obsahuje: riasenka pre dokonale predĺžené riasy - čierna 10 ml + micelárna voda pre citlivú pleť 400 ml
Kód:  VBAL0448 Produktové číslo:  8590031104775 Stránky výrobcu
DERMACOL Ultratech mascara & Sensitive kazeta Predaj skončil

DERMACOL Ultratech mascara & Sensitive kazeta

Neviete si rady s vianočným darčekom? Chcete obdarovať priateľku, mamu či babičku? S darčekovou kazetou Dermacol Ultratech mascara & Sensitive rozhodne nešliapnete vedľa. Sada obsahuje  nerozmazateľnú   tvarujúcu riasenku pre dokonale predĺžené riasy 10 ml v čiernej farbe a micelárnu vodu pre citlivú pleť 400 ml.

Hlavné vlastnosti sady Dermacol Ultratech mascara & Sensitive

  • Sada Dermacol je vhodná pre citlivú pokožku
  • Kazeta obsahuje riasenku a micelárnu vodu
  • Riasenka predlžuje riasy, dodáva objem, a nevytvára žmolky
  • Micelárna voda hydratuje a regeneruje pokožku

Starostlivosť o citlivú pleť

Riasenka Ultra Tech Perfect Hold Mascara má unikátnu textúru, ktorá vytvára dokonalú plnosť a objem vašich rias. Pružná kefka riasy perfektne oddelí a zamedzí vzniku nepekných žmolkov. Micelárna voda šetrne odličuje a čistí tvár, oči i pery, a to aj vodeodolný make-up. Okrem toho hydratuje a upokojuje pokožku, napomáha regenerácii pleti, nedráždi a nevysušuje pleť. Vhodné pre všetky typy pleti, tiež pre citlivú pleť. Sada je navyše dodávaná v elegantnej kozmetickej taštičke.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Ultratech mascara & Sensitive kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Ultratech mascara & Sensitive kazeta.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií