AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

DERMACOL Wake and make up č. 2 30 ml

Zobraziť katalóg
DERMACOL Wake and make up č. 2 30 ml
Make-up odstraňujúci známky únavy
Kód:  DEKO019 Produktové číslo:  85957435 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Wake and make up č. 2 30 ml Predaj skončil

DERMACOL Wake and make up č. 2 30 ml

Make-up značky Dermacol na jednoduché použitie každý deň. Nemal by chýbať žiadnej žene, ktorá túži po jemnom, prirodzenom make-upe, ktorý má perfektné krycie vlastnosti, nezanáša póry, a pritom vydrží celý deň. Make-up Dermacol Wake and make up dodáva vašej pleti prirodzene zdravý a svieži vzhľad. Skvele zakryje stopy únavy, zjednocuje odtieň pleti, rozjasní ju a výborne kryje jej nedokonalosti. Je vodoodolný, a tak ho môžete bez obáv použiť na akúkoľvek príležitosť. Zároveň vďaka svojmu zloženiu hydratuje vašu pleť, takže je svieža a hebká po celý deň.

Make-up neobsahuje parabény a je vybavený faktorom SPF15, vďaka ktorému poskytuje ochranu vašej pleti pred škodlivými účinkami UVA a UVB žiarenia. Je vhodný pre všetky typy pleti.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, omylem jsem si objednala tento make up místo tohoto čísla 2, číslo 1. Prosím o výměnu zboží, mám zájem o číslo 2. Děkuji Vaše zákaznice A.Volejníková

Diskusia a poradňa k DERMACOL Wake and make up č. 2 30 ml
Príslušenstvo pre DERMACOL Wake and make up č. 2 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Wake and make up č.2 30 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií