AlzaBoxy Q1 MPLA308417 - SK

DIET ESTHETIC Himalyan Goji 50ml

Zobraziť katalóg
DIET ESTHETIC Himalyan Goji 50ml
4,5 7 hodnotení
Krém na tvár pre ženy, na deň aj noc, typ pleti: všetky typy, účinok: hydratačný, vyživujúci, proti vráskam, antioxidačný a vyhladzujúci, 50 ml - 298 €/1 l
14,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSPL0803 Produktové číslo:  8430830507592
DIET ESTHETIC Himalyan Goji 50ml 14,90 € Momentálne nedostupné

DIET ESTHETIC Himalyan Goji 50ml

Krém z goji (kustovnice čínskej) zo série vynikajúcej španielskej prírodnej kozmetiky DIETESTHETIC predstavuje tú najlepšiu voľbu v boji proti starnutiu pokožky. Výsledkom je dokonale omladená pokožka, pričom účinky sú viditeľné už po prvom použití krému. Krém neobsahuje minerálne látky, a preto Vašu pleť zanechá hodvábne jemnú a bez mastných stôp. Pre lepšiu priedušnosť a hydratáciu pokožky je v kréme namiesto vody použité aloe vera. Aplikácia krému je sprevádzaná jemnou vôňou výťažkov z goji.

Plody goji sú v tradičnej čínskej medicíne používané viac ako 2000 rokov a sú cenené predovšetkým vďaka svojim preukázateľným protistarnúcim a omladzovacím účinkom. Úspechy krému z goji ako jedného z najúčinnejších antioxidantov spočívajú predovšetkým v zrýchlení metabolizmu buniek kože, čo znamená, že sa bunky vo Vašej koži rýchlejšie obmieňajú a urýchľuje sa tak rast nových buniek. Vďaka tomu je pleť jemnejšia, pružnejšia, má mladistvý vzhľad ako na tvári, tak aj na krku.

Aktívne látky:
Výťažky z goji - kustovnice čínskej - antioxidanty
Arganový olej - esenciálne mastné kyseliny, antioxidanty
Bambucké maslo
Šípkový olej
Avokádový olej
Aloe Vera

Účinky:
Výsledkom používania tohto krému je pružná, hydratovaná koža mladistvého vzhľadu. Používaním krému z goji zabránite predčasnému vysychaniu pleti a dodáte jej tak dokonalú hydratáciu. Výťažky z goji aktívne bránia vzniku voľných radikálov, tzn. látok, spôsobujúcich oxidačný stres, čím poškodzujú bunky kože a spôsobujú jej starnutie. Zároveň sú posilňované bunky pokožky a stimuluje sa tvorba kolagénu. Pravidelná aplikácia krému redukuje tvorbu vrások s viditeľným efektom, ktorý pretrváva. A zároveň používanie krému, nespôsobuje čierne bodky na tvári.

Použitie:
Aplikujte každý deň ráno aj večer na tvár i krk. Krém aplikujte na čistú a suchú pokožku. Odporúčame jemné krúživé pohyby pre lepšiu vstrebateľnosť krému. Jeho štruktúra a vôňa Vám prinesie príjemný pocit pohody po celý deň, bez toho, aby bola Vaša pokožka mastná.

Špecifikácia:
Vhodný pre všetky typy pleti. Pre ženy aj mužov. Pre použitie na deň i noc.
Objem: 50 ml
Krém neobsahuje parabény, alergény ani minerálne oleje.
Výrobok nebol testovaný na zvieratách.

Zloženie

Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Powder (Aloe Vera Gel)*, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Propanediol, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, Ceteth-20 Argania Spinosa (Kernel) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Rosa Moschata Seed Oil*, Sodium PCA, Lycium Barbarum Fruit Extract, Tocopherol, Benzophenone-3 (Oxybenzone), Ascorbyl Palmitate, Behenyl Alcohol, Sodium Gluconate, Hydrogenated Vegetable Oil, sodium Chloride, Phenoxyethanol, DMDM Hydantion, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), CI 26100 (Red 17).

*produkty z ekologického zemědělství

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!
Objem
50 ml Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Proti vráskam, Antioxidačný, Vyhladzujúci Hotovo!

Vek

Vek
Pre všetky vekové kategórie Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Na deň aj noc Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!

Balenie

Objem
50 ml Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DIET ESTHETIC Himalyan Goji 50ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DIET ESTHETIC Himalyan Goji 50ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DIET ESTHETIC himalájai goji 50 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií