Protiplnění

DIET ESTHETIC Snakeactive Crema Antiarrugas 50ml

Zobraziť katalóg
DIET ESTHETIC Snakeactive Crema Antiarrugas 50ml
4,5 44 hodnotení
Krém na tvár pre ženy, na deň aj noc, typ pleti: mastná a zmiešaná, účinok: hydratačný, rozjasňujúci, proti vráskam a lifting a spevnenie, 50 ml - 358 €/1 l
17,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSPL0807 Produktové číslo:  8430830507561
DIET ESTHETIC Snakeactive Crema Antiarrugas 50ml 17,90 € Momentálne nedostupné

DIET ESTHETIC Snakeactive Crema Antiarrugas 50ml

Krém s obsahom polypeptidu z hadieho jedu zo série vynikajúcej španielskej prírodnej kozmetiky DIETESTHETIC predstavuje vynikajúcu voľbu pre účinnú redukciu vrások. Na základe klinických testov bol preukázaný rozpoznateľný efekt pri eliminácii výrazových vrások, ktorý je dosiahnutý inhibíciou kontrakcie svalových vlákien. Aktívna zložka bola testovaná in vivo (na živom) a in vitro (v skúmavke). Štúdia bola vykonávaná po dobu 28 dní s aplikáciou 2 x denne a výsledkom bolo výrazné zmenšenie hĺbky, tých najvýraznejších vrások. Tento efekt je posilnený aj pôsobením ďalších látok - kyseliny hyalurunovej, retinolu, koenzýmu Q 10, kolagénu a elastínu, ktoré sú v kréme obsiahnuté. Účinky krému sú viditeľné už pri prvom použití.
Krém obsahuje tiež hydratačné faktory, ktoré ochránia vašu pleť po celý deň a prinesú pokožke dlhotrvajúcu jemnosť. Aplikácia krému je sprevádzaná príjemnou jemnou vôňou.

Aktívne látky:
polypeptid extrahovaný z jedu Zmije (Tropidolaemus wagleri) - redukcia vrások
Vitamíny B a E - ochrana pleti proti predčasnému starnutiu v dôsledku nadmerného UVA a UVB žiarenia.
Bambucké maslo
Šípkový olej a skvalén - nezanechávajú mastnú pokožku
Koji kyselina - bieliaci účinok proti stareckým škvrnám
kyselina hyalurunová
retinol
koenzým Q 10, kolagén, elastín - hydratácia pokožky a redukcia vrások

Účinky:
Výsledkom používania krému je preukázateľne omladená pokožka. Krém účinne redukuje vrásky a jemné výrazové linky. Zároveň pokožku revitalizuje, regeneruje a rozjasňuje. Pravidelná aplikácia krému dodá vašej pokožke jednotný tón a zároveň ju hydratuje do hĺbky.

Použitie:
Aplikujte každé ráno a večer na čistú tvár a krk. Odporúčame nanášať jemnými a krúživými pohybmi pre dosiahnutie úplnej absorpcie.

Špecifikácia:
Vhodný pre všetky typy pleti, predovšetkým pre vyzretú pleť. Pre použitie na deň i noc.
Objem: 50 ml
Krém neobsahuje parabény, alergény ani minerálne oleje.
Výrobok nebol testovaný na zvieratách.

Zloženie

Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Powder (Aloe Vera Gél)*, Glycerín, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate SE, Rosa Moschata Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, Oktyldodekanol Propanediol, Hydrolyzed Collagen, Ceteth-20, Cera Alba (Beeswax), Dojča Dipalmitate, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Hydrolyzed Elastín, Zea Mays (Corn) Oil, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Inositol, Retinol, Biotín, Calcium Pantothenate, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl palmitate, Dimethiconol, Benzophenone-3 (Oxybenzone), Sodium PCA, Alcohol Denat., C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Behenylalkohol, PEG-60 hydrogenated Castor Oil, PEG-20 Castor Oil, Sodium Gluconate, Tocopheryl Acetate, Sodium Chloride, Hydrosyizohexyl 3-Cyclohexane Carboxaldehyde, Linalool, Limonene, Coumarin, Phenoxyethanol, DMDM Hydration, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 19140 (Yellow 5) CI 15985 (Yellow 6 ), CI 47005 (Acid Yellow 3), CI 16255 (Acid-red 18) CI 28440 (Brilliant Black 1). 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!
Objem
50 ml Hotovo!
Typ pleti
Mastná, Zmiešaná Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými zložkami Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Mastná, Zmiešaná Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S prírodnými zložkami Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Lifting a spevnenie Hotovo!

Vek

Vek
Pre všetky vekové kategórie Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Na deň aj noc Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!

Balenie

Objem
50 ml Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DIET ESTHETIC Snakeactive Crema Antiarrugas 50ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DIET ESTHETIC Snakeactive Crema Antiarrugas 50ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DIET ESTHETIC Snakeactive Crema 50 ml Antiarrugas.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií