Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie MPLA310401 - SK

DOMESTOS Extended Power Pine 2 l

Zobraziť katalóg
DOMESTOS Extended Power Pine 2 l
5 3 hodnotení
Dezinfekcia – univerzálna dezinfekcia na všetky umývateľné povrchy v domácnosti – zabíja 99,9% baktérií a vírusov, s vôňou borovice - 2,55 €/1 l
Kód:  CIS740 Produktové číslo:  5996037079544

DOMESTOS Extended Power Pine 2 l

Tekutý čistiaci prostriedok DOMESTOS Extended Power Pine je jedinečným pomocníkom v domácnosti pre hygienickú čistotu a bezpečie. Účinne dezinfikuje silne znečistené miesta a zabíja 99,9 % známych baktérií a vírusov. Odstraňuje nečistoty a odolné škvrny a zanecháva príjemnú vôňu borovice. Univerzálny dezinfekčný prípravok s obsahom aktívnych molekúl možno používať ako v neriedenom stave, tak aj riedený s vodou. Vďaka extra hustej konzistencii priľne k povrchu i pod vodnou hladinou a perfektne tak ako wc gél vyčistí toaletu.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho dezinfekčného prípravku DOMESTOS Extended Power Pine

  • Viacúčelový čistiaci prostriedok DOMESTOS Extended Power Pine s vôňou borovice
  • Je špeciálne vyvinutý na dezinfekciu silne znečistených miest
  • Likviduje 99,9 % známych baktérií a vírusov
  • Účinne odstraňuje nečistoty a odolné škvrny
  • Zanecháva príjemnú borovicovú vôňu
  • Prípravok je možné používať neriedený alebo riedený s vodou
  • Extra hustý čistič priľne k povrchu i pod vodnou hladinou

Použitie:

Neriedený – intenzívna dezinfekcia:

  • Záchodové misy a toalety: aplikujte pod okraj (približne 80 ml) a nechajte pôsobiť 30 minút k likvidácii baktérií, húb, vírusov a spór. Pre optimálnu dlhodobú ochranu proti vodnému kameňu a mikroorganizmom používajte prípravok aspoň raz denne.
  • Odtoky kuchyne/kúpeľne: na dezinfekciu a odstránenie nepríjemného zápachu nalejte do odtoku a nechajte 30 minút pôsobiť, potom dôkladne opláchnite.
  • Umývadlá: nalejte do odtoku a prepadu a nechajte 30 minút pôsobiť, potom dôkladne opláchnite.

Riedený – dezinfekcia:

  • Podlahy a pracovné plochy: pridajte 180 ml prípravku do 5 litrov vody. Nie je potrebné oplachovať. Nepoužívajte neriedený na podlahy.
  • Hubky a handričky na riad: pridajte 90 ml prípravku do vedra naplneného do polovice vodou (2,5 l) a nechajte 60 minút máčať.

Riedený – bielenie bielizne:

  • Pridajte 20 ml prípravku do 5 litrov vody a namočte cez noc, potom dôkladne vyplákajte. Vždy používajte plastovú nádobu. Vhodné na použitie v domácnostiach so septickými nádržami (20 ml).

Zloženie:
Chlórnan sodný, menej ako 5 % bieliace činidlá na báze chlóru (chlórnan sodný), neiónové povrchovo aktívne látky, mydlo, parfum, hydroxid sodný, amíny, C12-18-alkyl N-oxidy.

Upozornenie:
Nepoužívajte na smaltované alebo pokovované (pochrómované/pozlátené) povrchy. Nepoužívajte neriedený na podlahy. Nepoužívajte na vlnu, hodváb, farebnú bielizeň, syntetické tkaniny, kožu alebo odevy so špeciálnou úpravou (napr. nehorľavé). Vždy dbajte na pokyny výrobcu tkaniny. Zabráňte kontaktu s textíliou/nábytkom/kobercami – môže dôjsť k poškodeniu. Pri rozliatí postihnuté miesto utrite a opláchnite dôkladne čistou vodou. Po použití si umyte ruky.


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Áno Hotovo!
Počet kusov
1 ks Hotovo!
Určenie
Dezinfekcia Hotovo!
Obsah chlóru
S chlórom Hotovo!
Objem
2 l Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Áno Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
1 ks Hotovo!

Určenie

Určenie
Dezinfekcia Hotovo!

Obsah chlóru

Obsah chlóru
S chlórom Hotovo!

Objem

Objem
2 l Hotovo!

Určenie

Určenie
Univerzálne použitie Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Dezinfekčné, Antibakteriálny Hotovo!
Obsah chlóru
S chlórom Hotovo!

Typ výrobku

Typ výrobku
Čstiče Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Dezinfekčné, Antibakteriálny Hotovo!
Obsah chlóru
S chlórom Hotovo!

Určenie

Určenie
Univerzálny Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOMESTOS Extended Power Pine 2 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMESTOS Extended Power Pine 2 l. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOMESTOS Extended Power Pine 2 l.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií