Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ děti MPLA318265

DOMESTOS Extended Power Pink 2× 750 ml

Zobraziť katalóg
DOMESTOS Extended Power Pink 2× 750 ml
5 2 hodnotení
WC čistič – zabíja 99,9% baktérií a vírusov, tekutý, univerzálny, odstraňuje baktérie aj vodný kameň, so sviežou vôňou - 2 €/ks - Od 2,67 €/1 l
Kód:  CIS631 Produktové číslo:  8711700703307
DOMESTOS Extended Power Pink 2× 750 ml Predaj skončil

DOMESTOS Extended Power Pink 2× 750 ml

DOMESTOS Extended Power Pink je tekutý čistiaci a dezinfekčný prostriedok novej generácie s obsahom aktívnych molekúl, ktorý vám uľahčí upratovanie domácnosti. Zabíja 99,9 % baktérií a vírusov. V neriedenom stave je určený na údržbu WC a odtokov v kuchyni či kúpeľni, riedený ho možno využívať ako univerzálny čistiaciprostriedok. Jeho husté zloženie zaručuje dokonalú priľnavosť nielen k povrchu toaletnej misy, ale aj pod vodnou hladinou, vďaka čomu výrazne obmedzuje množstvo baktérií aj po spláchnutí a chráni toaletu pred vodným kameňom. Riedený DOMESTOS Extended Power Pink je potom ideálny na upratovanie podláh, kachličiek, umývadiel a pracovných plôch.Dôkladne vyčistí všetky silne znečistené miesta, ničí všetky známe druhy baktérií a plesne. Vhodný je aj na bielenie bielizne či dezinfekciu upratovacích prostriedkov. Vašu domácnosť navyše prevonia sviežou vôňou borovice. Teraz vo výhodnom dvojitom balení.

Kľúčové vlastnosti WC čističa DOMESTOS Extended Power – Pink

  • Tekutý čistiaci a dezinfekčný prostriedok
  • Zloženie novej generácie s obsahom aktívnych molekúl
  • DOMESTOS Extended Power Pink zabíja 99,9 % baktérií a vírusov
  • V neriedenom stave je určený na čistenie WC a odtokov
  • V riedenom stave je vhodný na čistenie povrchov a bielenie bielizne
  • DOMESTOS Extended Power Pink so sviežou vôňou borovice
  • Vo výhodnom dvojitom balení

Použitie:
Neriedený DOMESTOS – intenzívna dezinfekcia:
Záchodové misy a toalety: aplikujte pod okraj (cca 80 ml) a nechajte pôsobiť 30 minút na likvidáciu baktérií, húb, vírusov a spór. Pre optimálnu dlhodobú ochranu proti vodnému kameňu a mikroorganizmom používajte prípravok DOMESTOS aspoň raz denne.
Odtokykuchyňa/kúpeľňa: pre dezinfekciu a odstránenie nepríjemného zápachu nalejte do odtoku a nechajte 30 minút pôsobiť, potom dôkladne opláchnite.
Umývadlá: nalejte do odtoku a prepadu a nechajte 30 minút pôsobiť, potom dôkladne opláchnite.

Riedený DOMESTOS – dezinfekcia:
Podlahy a pracovné plochy: pridajte 180 ml prípravku DOMESTOS do 5 litrov vody. Nie je potrebné oplachovať. Nepoužívajte neriedený na podlahy.
Hubky a handričky na riad: pridajte 90 ml prípravku DOMESTOS do vedra naplneného do polovice vodou a nechajte 60 minút máčať.

Riedený DOMESTOS – bielenie bielizne:
Pridajte 20 ml prípravku DOMESTOS do 5 litrov vody a namočte cez noc, potom dôkladne vyplákajte. Vždy používajte plastovú nádobu. Vhodné na použitie v domácnostiach so septickými nádržami (20 ml). 1 viečko = 15 ml.

Dezinfekčná látka:
Chlórnan sodný 4,5 g/100 g

Zloženie:
Menej ako 5 % bieliace činidlá na báze chlóru (chlórnan sodný), neiónové povrchovo aktívne látky, katiónové povrchovo aktívne látky, mydlo, parfum

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Počet kusov
2 ks Hotovo!
Určenie
Na toalety Hotovo!
Typ čističa
Tekutý Hotovo!
Objem
1,5 l Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
2 ks Hotovo!

Určenie

Určenie
Na toalety Hotovo!

Typ

Typ čističa
Tekutý Hotovo!

Objem

Objem
1,5 l Hotovo!

Typ výrobku

Typ výrobku
Čstiče Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Dezinfekčné, Antibakteriálny, Na vodný kameň Hotovo!

Určenie

Určenie
Univerzálny Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMESTOS Extended Power Pink 2 × 750 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOMESTOS Extended Power Pink 2 × 750 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií