Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA318265

DOVE Men Clean Comfort darčeková toaletná taška

Zobraziť katalóg
DOVE Men Clean Comfort darčeková toaletná taška
5 2 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Dove Men+Care sprchový gél 250ml + Dove Men+Care deo sprej 150ml Clean Comfort + Dove Men+Care šampón 250ml Clean Comfort + Toaletná taška
Kód:  VBAL0269 Produktové číslo:  8710908806834 Stránky výrobcu
DOVE Men Clean Comfort darčeková toaletná taška Predaj skončil

DOVE Men Clean Comfort darčeková toaletná taška

Pánska darčeková súprava DOVE Clean Comfort obsahuje sprchovací gél, antiperspirant v spreji, šampón proti lupinám a toaletnú tašku, do ktorej kozmetiku pohodlne uložíte. Doprajte si krásny pocit čistoty, sviežosti a komfortu s kozmetikou značky DOVE, ktorá je určená aktívnym mužom pre každodenné použitie!

Obsah balenia:
1 × Dove Men+Care sprchový gél 250 ml
1 × Dove Men+Care deo sprej 150 ml Clean Comfort
1 × Dove Men+Care šampón 250 ml Clean Comfort
1 × Toaletná taška

Dove Men+Care sprchový gél Clean Comfort (250 ml)

Pánsky sprchový gél 2 v 1 pre mužov Dove Men+Care Clean Comfort s technológiou MicroMoisture pokožku hydratuje, zanecháva ju zdravú a chránenú proti vysušovaniu. Jemná gélová textúra po kontakte s vodou vytvára bohatú penu, ľahko sa oplachuje bez zanechania stôp a prináša pokožke osviežujúcu čistotu a celkový komfort. Sprchový gél je vhodný pre každodenné použitie na telo aj tvár, pokožka zostáva čistá, svieža a príjemne prevoňaná. Jedinečná technológia MicroMoisture sa aktivuje pri napenení a dlhodobo uzamyká prirodzenú vlhkosť v pokožke. Začnite ráno so sprchovacím gélom Dove Men+Care Clean Comfort pre váš skvelý pocit čistoty a komfortu!

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Vlastnosti sprchového gélu Dove Men+Care:

  • Dove Men+Care Clean Comfort účinne pokožku čistí
  • Hydratuje, udržuje v pokožke optimálnu hladinu vlhkosti
  • Dodáva pokožke sviežosť a príjemnú vôňu
  • Dermatologicky testované

Použitie:
Naneste pánsky sprchový gél 2 v 1 Dove Men+Care Clean Comfort do dlaní, premasírujte ruky a vytvorte tak z gélu ľahkú penu. Aplikujte na mokrú pokožku tela a tváre. Riadne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Petrolát, Acrylates Copolymer, Parfum, Glycerín, Cocamide MEA, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Citric acid, Tetrasodium EDTA, DMDM Hydantoín, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090.

Dove Men+Care deo sprej Clean Comfort (150 ml)

Pánsky antiperspirant v spreji Dove Men+Care Clean Comfort pomáha bojovať s potom a telesným pachom po dobu až 48 hodín. Technológia s hydratačným prípravkom pokožku chráni proti podráždením. To je ďalšia výhoda tohto dermatologicky testovaného antiperspirantu, ktorý účinne a zároveň veľmi šetrne bojuje proti poteniu. Dove Men+Care Clean Comfort zanecháva dlhotrvajúcu jemnú vôňu. 100 % bez alkoholu.

Použitie:
Pred použitím potraste. Držte sprej úplne zvisle vo vzdialenosti 15 cm od vášho podpazušia. Aplikujte dvoma alebo troma prudkými stlačeniami po dobu jednej až dvoch sekúnd.

Zloženie:
Bután, Izobután, Propane, Aluminum Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, CYCLOPENTASILOXANE, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Helianthus annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethiconol, Octyldodecanol, BHT, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Alpha- Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

Dove Men+Care Anti Dandruff - šampón (250 ml)

Máte problémy s lupinami? Špeciálne vyvinutý šampón pre mužov Dove Men+Care Anti Dandruff vám ponúka riešenie! Šampón proti lupinám ozdravuje vlasovú pokožku a pomáha eliminovať jej olupovanie. Pri pravidelnom používaní budú vaše vlasy bez viditeľných lupín. Šampón účinne čistí a posilňuje vlasové vlákna, tie zostávajú odolnejšie a nelámu sa. Pre silnejšie a zdravšie vlasy bez lupín používajte šampón Dove Men+Care Anti Dandruff! 

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov so sklonom k tvorbe lupín.

Aktívne látky:

  • Pyritión zinku - aktívne pôsobí pri liečbe vlasovej pokožky, rýchlo a efektívne odstraňuje mastné a suché lupiny a zabraňuje ich opätovnému vzniku, minimalizuje začervenanie a svrbenie pokožky
  • Kofeín - vyživuje a posilňuje pokožku hlavy a vlasové vlákna, dodáva energiu

Použitie:
Naneste šampón Dove Men+Care Anti Dandruff na vlhké vlasy a jemným masírovaním vytvorte penu. Po umytí dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, Dimethiconol, Caffeine, Carbomer, Cellulose Gum, Citric acid, Dimethicone, DMDM Hydantoín, guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Laureth-23, Laureth-4, Methylisothiazolinone, Parfum, PEG-4, Phenoxyethanol, Poloxamér 407 , Potassium Sorbate, PPG-12, Sodium benzoate, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Sodium Salicylate, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, TEA-Sulfate, Xanthan gúm, Zinc Pyritión, Zinc Sulphate Heptahydrate, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool.
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Men Clean Comfort darčeková toaletná taška Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Men Clean Comfort dárková toaletní taška.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií