AD homeoffice AD homeoffice

DOVE Men Extra Fresh dárková toaletní taška

Zobraziť katalóg
DOVE Men Extra Fresh dárková toaletní taška
4,3 3 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Dove Men+Care sprchový gél 250ml + Dove Men+Care deo sprej 150ml Extra Fresh + Dove Men+Care mydlo 90 gExtra Fresh + Toaletná taška
Kód:  VBAL0270 Produktové číslo:  8710908806841 Stránky výrobcu
DOVE Men Extra Fresh dárková toaletní taška Predaj skončil

DOVE Men Extra Fresh dárková toaletní taška

Pánska darčeková sada DOVE Extra Fresh obsahuje sprchovací gél, antiperspirant v spreji, osviežujúce tuhé mydlo a toaletnú tašku, do ktorej kozmetiku pohodlne uložíte. Doprajte si krásny pocit čistoty, sviežosti a komfortu s kozmetikou značky DOVE, ktorá je určená aktívnym mužom pre každodenné použitie!

Obsah balenia:
1 × Dove Men+Care sprchový gél Extra Fresh 250 ml
1 × Dove Men+Care deo sprej 150 ml Extra Fresh
1 × Dove Men+Care mydlo 90 g Extra Fresh
1 × Toaletná taška

Dove Men+Care sprchový gél Extra Fresh (250 ml)

Pánsky sprchový gél 2 v 1 pre mužov Dove Men+Care Extra Fresh s technológiou MicroMoisture hydratuje pokožku, zanecháva ju zdravú a chránenú proti vysušovaniu. Jemná gélová textúra po kontakte s vodou vytvára bohatú penu, ľahko sa oplachuje bez zanechania stôp a prináša osviežujúcu čistotu a celkový komfort. Sprchový gél je vhodný pre každodenné použitie na telo a tvár. Jedinečná technológia MicroMoisture sa aktivuje pri napenení a dlhodobo uzamyká prirodzenú vlhkosť v pleti. Začnite ráno so sprchovacím gélom Dove Men+Care Extra Fresh pre váš skvelý pocit čistoty a nekonečnej sviežosti! 

Aktívne látky:

  • Mentol - dodáva pleti chladivé osvieženie

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Vlastnosti sprchového gélu Dove Men+Care Extra Fresh:

  • Dove Men+Care Extra Fresh účinne čistí pokožku
  • Hydratuje, udržuje optimálnu hladinu vlhkosti
  • Obsahuje mentol, dodáva extra sviežosť a príjemnú vôňu
  • dermatologicky testované

Použitie:
Naneste pánsky sprchový gél 2 v 1 Dove Men+Care Extra Fresh do dlaní, premasírujte ruky a vytvorte tak z gélu ľahkú penu. Aplikujte na mokrú pokožku tela a tváre. Riadne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Petrolát, Acrylates Copolymer, Parfum, Glycerín, mentol, Cocamide MEA, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Citric acid, Tetrasodium EDTA, DMDM ??Hydantoín, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090.

Dove Men+Care deo sprej Extra Fresh (150 ml)

Pánsky antiperspirant v spreji Dove Men+Care Extra Fresh pomáha bojovať s potom a telesným pachom po dobu až 48 hodín. Technológia s jednotkou hydratačného prípravku pokožku chráni proti podráždeniu. To je ďalšia výhoda tohto dermatologicky testovaného antiperspirantu, ktorý účinne a zároveň veľmi šetrne bojuje proti poteniu. Dove Men+Care Extra Fresh zanecháva dlhotrvajúcu osviežujúcu vôňu. 100% bez alkoholu.

Aktívne látky:

  • Slnečnicový olej - zjemňuje a zvláčňuje, obsahuje vitamín E a beta karotén, pre svoju výbornú znášanlivosť je vhodný aj pre citlivú a problematickú pokožku

Použitie:
Pred použitím potraste. Držte sprej úplne zvisle vo vzdialenosti 15 cm od vášho podpazušia. Aplikujte dvoma alebo troma prudkými stlačeniami po dobu jednej až dvoch sekúnd.

Zloženie:
-Butane, izobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Helianthus annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethiconol, Octyldodecanol, BHT, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Butylphenyl Methylpropional , Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Dove Men+Care mydlo Extra Fresh (90 g)

Pánske tuhé mydlo Dove Men+Care Extra Fresh jemne čistí pokožku celého tela a tváre. Jedinečná technológia s jednotkou hydratačného prípravku chráni proti podráždeniu. Čistiace mikro zrnká poskytujú hlbokú očistu a odstraňujú odumreté kožné bunky. Mydlo, ktoré bolo vyvinuté špeciálne pre mužskú pleť, ju zanecháva jemnú, hladkú a optimálne hydratovanú. Dove Men+Care Extra Fresh dodáva dlhotrvajúcu osviežujúcu a aktivizujúcu vôňu.

Vlastnosti mydla Dove Men+Care Extra Fresh:

  • Dove Men+Care Extra Fresh účinne pokožku čistí
  • Hydratuje, udržuje optimálnu hladinu vlhkosti
  • Dodáva extra sviežosť a príjemnú vôňu
  • Dermatologicky testované

Typ pokožky:
Pre každý typ pokožky.

Použitie:
Navlhčite ruky a mydlo Dove Men+Care Extra Fresh mieste až do vytvorenia peny. Po umytí dôkladne opláchnite. Opakujte kedykoľvek podľa potreby.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěla bych poprosit o rozměry tašky. Předem děkuji.

Diskusia a poradňa k DOVE Men Extra Fresh dárková toaletní taška
Príslušenstvo pre DOVE Men Extra Fresh dárková toaletní taška Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Men Extra Fresh dárková toaletní taška.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií