Protiplnění

DOVE Men + Care darčeková kazeta

Zobraziť katalóg
DOVE Men + Care darčeková kazeta
5 3 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Dove Men+Care Invisible Dry antiperspirant sprej pre mužov 150ml+Dove Men+Care Hydration Balance sprchový gél pre mužov 250ml
Kód:  VBAL0509 Produktové číslo:  8710522332269 Stránky výrobcu
DOVE Men + Care darčeková kazeta Predaj skončil

DOVE Men + Care darčeková kazeta

Hľadáte vhodný darček pre vášho partnera, alebo člena rodiny? Táto darčeková súprava určite poteší každého muža. Kolekcia Dove Men + Care je určená pre všetkých mužov, ktorí sa chcú cítiť silní a plní energie. Zároveň je určená pre tých, ktorí hľadajú kvalitnú a jednoduchú kozmetiku pre starostlivosť o svoju pokožku. Sprchový gél s formulou MicroMoisture dokonale vyčistí pokožku a zároveň jej dodá potrebnú hydratáciu. Antiperspirant vás ochráni pred podráždením pokožky a potením po dobu až 48 hodín. Vďaka používaniu kozmetiky Dove bude vaša pokožka perfektne čistá, hydratovaná a pocit sviežosti vás bude sprevádzať po celý deň. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Dove Men + Care

  • Kolekcia Dove Men + Care pre skutočne silných mužov hľadajúcich kvalitnú a jednoduchú starostlivosť
  • Obsahuje sprchovací gél a antiperspirant
  • Darčeková súprava určená pre mužskú pokožku a vlasy
  • Antiperspirant zabraňuje vzniku potu po dobu až 48 hodín
  • Sprchový gél s formulou MicroMoisture hydratuje pokožku a chráni ju pred vysúšaním

Zloženie

Dove Men + Care Invisible Dry antiperspirant:
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Aluminum Chlorohydrate, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Octyldodecanol, BHT, Helianthus Annuus Seed Oil, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Dove Men + Care Hydration Balance sprchový gél:
Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Petrolatum, Acrylates Copolymer, Cocamide MEA, Fragrance (Parfum), Ammonium Chloride, DMDM Hydantoin, Tetrasodium EDTA, BHT, Propylene Glycol, Methylisothiazolinone, PPG-9, Blue 1 (CI 42090), Red 33 (CI 17200)

Obsah balenia:

  • Dove Men + Care Invisible Dry antiperspirant sprej pre mužov 150 ml
  • Dove Men + Care Hydration Balance sprchový gél pre mužov 250 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Men + Care darčeková kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Men+Care dárková kazeta.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií