P&G boost Opaľovacie prípravky

DOVE Men+Care Elements Mineral

Zobraziť katalóg
DOVE Men+Care Elements Mineral
4,2 11 hodnotení
Pánska kozmetická súprava – obsahuje: Dove Men + Care Elements Minerals + Sage sprchovací gél na telo a tvár pre mužov 250ml, Dove Men + Care Fresh Clean 2v1 šampón a kondicionér 250ml, Dove Men + Care Elements Minerals + Sage antiperspirant sprej pre mužov 150ml, Kozmetická taška - 2,53 €/ks
Kód:  VBAL399 Produktové číslo:  8717163688182 Stránky výrobcu

DOVE Men+Care Elements Mineral

Darčeková sada DOVE Men + Care Elements Mineral je nádherným darčekom pre každého muža, ktorý sa stará o svoj vzhľad. V darčekovom sete nájdete prípravky pre každodennú starostlivosť, a to sprchový gél, dezodorant, šampón s kondicionérom a kozmetickú tašku. Sprchový gél DOVE Men + Care Elements Mineral + Sage s prírodnými minerálmi a šalviou s objemom 250 ml dôkladne pokožku umýva a zbavuje nečistôt. Vďaka unikátnej technológii Micromoisture pokožku hydratuje a chráni pred vysušovaním. Zanecháva ju hodvábne jemnú a vláčnu a dodáva jej príjemný pocit sviežosti. Sprchový gél môžete použiť nielen na pokožku tela, ale aj na jemnú pleť tváre. 

Kľúčové vlastnosti vianočnej kazety pre mužov DOVE Men + Care Elements Mineral s toaletnou taškou

  • Pánska darčeková sada DOVE Men + Care Elements Mineral pre starostlivosť o mužskú pokožku
  • Sprchový gél DOVE Men + Care Elements Minerals + Sage s prírodnými minerálmi a šalviou na telo aj tvár 
  • Účinne pokožku čistí a odstraňuje nečistoty
  • Obsiahnutá unikátna technológia Micromoisture udržuje správny stupeň hydratácie
  • Antiperspirant v spreji DOVE Men + Care Elements Minerals + Sage s príjemnou sviežou vôňou
  • Chráni proti poteniu a zápachu po dobu až 48 hodín
  • Špeciálna hydratačná technológia zabraňuje podráždeniu podpazušia
  • Šampón a kondicionér DOVE Men + Care Fresh Clean 2 v 1 hĺbkovo vlasy čistí a uhladzuje
  • Uľahčuje rozčesávanie vlasov
  • Obsahuje kofeín a mentol s osviežujúcim účinkom

Dlhotrvajúci pocit sviežosti a čistoty s dezodorantom DOVE Men + Care Elements Minerals + Sage

Antiperspirant v spreji so suchým efektom DOVE Men + Care Elements Minerals + Sage s objemom 150 ml poskytuje ochranu proti poteniu a nepríjemnému pachu po dobu až 48 hodín a zanecháva dlhotrvajúci pocit sviežosti. Jeho zloženie obohatené o prírodné minerály a šalviu obsahuje jedinečnú hydratačnú technológiu, ktorá posilňuje pokožku podpazušia a chráni ju pred podráždením. Prípravok je dermatologicky testovaný, neobsahuje alkohol.

Doprajte svojim vlasom kvalitnú starostlivosť osviežujúceho šampónu s kondicionérom DOVE Men + Care Fresh Clean 2 v 1

Šampón na vlasy s kondicionérom DOVE Men + Care Fresh Clean 2 v 1 s objemom 250 ml hĺbkovo vlasy umýva a odstraňuje nečistoty a mastnotu. Zároveň ich uhladzuje a umožňuje tak jednoduché rozčesanie a následnú úpravu. Šampón DOVE Men + Care Fresh Clean 2 v 1zanecháva vlasy nádherne lesklé, vyživené a svieže. Jeho zloženie je obohatené o kofeín a mentol s povzbudzujúcim a osviežujúcim účinkom. Prípravok je vhodný pre všetky typy vlasov. 

Obsah darčekovej sady:

  • Sprchový gél DOVE Men + Care Elements Minerals + Sage s objemom 250 ml
  • Antiperspirant DOVE Men + Care Elements Minerals + Sage o objeme 150 ml
  • Šampón a kondicionér DOVE Men + Care Fresh Clean 2 v 1 s objemom 250 ml
  • Toaletná taška

Zloženie sprchového gélu:
Voda (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Petrolatum, Acrylates Copolymer, Cocamide Mea, Fragrance (Parfum), Ammonium Chloride, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, BHT, Zinc PCA, Propylene Glycol, PPG-9, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Iron Oxides (CI 77489), MICA (CI 77019), Yellow 5 (CI 19140), Blue 1 (CI 42090), Red 33 (CI 17200), Chromium Oxide Greens (CI 77288), Titanium Dioxide (CI 77891)

Zloženie dezodorantu:
Aluminum Chlorohydrate, Butane, Hydrofluorocarbon 152a, Cyclopentasiloxane, Isobutane, PPG-14 Butyl Ether, Fragrance (Parfum), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Disteardimonium Hectorite, C12-15 Alkyl Benzoate, Propane, Sea Salt, PEG-4, BHT, Octyldodecanol, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Tocopheryl Acetate

Zloženie šampónu na vlasy:
Voda (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Fragrance (Parfum), Dimethiconol, Menthol, Carbomer, Citric Acid, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tetrasodium EDTA, DMDM Hydantoin, Caffeine, PPG-9, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaké jsou prosím rozměry taštičky? Díky

Diskusia a poradňa k DOVE Men+Care Elements Mineral
Príslušenstvo pre DOVE Men+Care Elements Mineral Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Men+Care Elements mineral dárková toaletní taška pro muže. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Men+Care Elements ajándék kozmetikai táska férfiaknak.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií