P&G boost AP+ plus nový vizuál

DOVE Telový krém Cashmere Comfort 300 ml

Zobraziť katalóg
DOVE Telový krém Cashmere Comfort 300 ml
4,0 1 hodnotení
Telový krém – hydratačný a vyživujúci, vhodný na normálnu pokožku, pre ženy, bez parfumovania, vyhotovenie: dermo, objem 300ml - 19,97 €/1 l
Kód:  TM676 Produktové číslo:  59084006 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOVE Telový krém Cashmere Comfort 300 ml Predaj skončil

DOVE Telový krém Cashmere Comfort 300 ml

Doprajte svojej pokožke dotyk kašmíru s telovým krémom DOVE. Cashmere Comfort je vhodný na pokožku celého tela vrátane namáhanej a suchej pokožky na pätách, kolenách a lakťoch. Telový krém dodá vašej pleti jemnosť vďaka hĺbkovej hydratácii. Cashmere Comfort sa ľahko vtiera do pokožky celého tela, nezanecháva mastné stopy, výborne sa vstrebáva. Účinná látka je Cell-Moisturisers s obsahom prírodných olejov. Veľmi príjemná maslová textúra krému DOVE Cashmere Comfort zanechá vašu pokožku hladkú, pružnú a regenerovanú.

Kľúčové vlastnosti telového krému DOVE Cashmere Comfort

  • Telový krém DOVE Cashmere Comfort je vhodný na pokožku celého tela
  • Prípravok je určený aj na veľmi suchú a namáhanú pokožku
  • Zjemňuje pokožku na pätách, kolenách a lakťoch
  • Prípravok dodá vašej pleti jemnosť vďaka hĺbkovej hydratácii
  • Cashmere Comfort sa ľahko vtiera, nezanecháva mastné stopy, výborne sa vstrebáva
  • Účinnou zložkou je Cell-Moisturisers s obsahom prírodných olejov
  • Maslová štruktúra krému DOVE Cashmere Comfort vyhladzuje vašu pokožku, zanecháva ju pružnú a regenerovanú

Aplikácia: 
Vmasírujte do pokožky celého tela.

Zloženie: 
Aqua,Petrolatum,Glycerin,Dimethicone,Cyclopentasiloxane,Stearic acid,Hydrogenated polyisobutene,Ethylhexyl cocoate,Glycol stearate,Hydrogenated didecene, Theobroma cacao seed butter, Glyceryl stearate, Potato starch modified, Paraffin, Triethylamine, Parfum, Sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, PEG-90 diisostearate, Cetyl alcohol, Isohexadecane, Methylparaben, Polysorbate 80, cera microcristallina, Propylparaben, Butyrospermum parkii butter, Hydrogenated polydecene, Dimethiconol, Disteareth-75 IPDI, PEG/PPG-20/15 dimethicone, Xanthan gum, Disodium EDTA, Stearamide AMP, sorbitan oleate, PEG-80, Isostearic acid, Hydroxystearic acid, steareth-75, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Cinnamyl alcohol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Telový krém Cashmere Comfort 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Tělový krém Cashmere Comfort 300 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Cashmere Comfort 300 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií