Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti MPLA310401 - SK

DW HOME Calming Waves 270 g

Zobraziť katalóg
DW HOME Calming Waves 270 g
4,3 4 hodnotení
Sviečka ovocná vôňa, doba horenia 33 h
Variant
Kód:  SVI156 Produktové číslo:  8596833270229

DW HOME Calming Waves 270 g

DW HOME Calming Waves je vonnou sviečkou v skle s vôňou osviežujúceho vánku. Je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí dlho a čisto. Vďaka dvom knôtom, ktorými je opatrená, dochádza k rovnomernému horeniu bez zostávajúceho vosku. Sviečka vydrží horieť až 33 hodín a po celú dobu si môžete dopriať príjemnú relaxáciu. Oslnivá zmes citrusových plodov, mandarínky a pomaranča je nádherne prepojená s teplými tónmi bieleho cédru a mošusu. Energická vôňa, ktorá vám zaručene zdvihne náladu. Výsledkom je vôňa, ktorá vás upokojí aj povzbudí a prinesie dokonale blahodarný vplyv na vaše telo aj myseľ. DW HOME Calming Waves prináša kombináciu podmanivej vône a jedinečných chvíľok oddychu a relaxácie.

Kľúčové vlastnosti DW HOME Calming Waves 275 g

  • Vonná sviečka v skle
  • Vôňa citrusových plodov, mandarínky a pomaranča prepojená s tónmi bieleho cédru a mošusu
  • Sviečka je vyrobená zo sójového vosku
  • Rovnomerné horenie vďaka dvom knôtom
  • S dobou horenia až 33 hodín
  • Sviečka DW HOME je ručne plnená

Jedinečná domáca dekorácia

Vonná sviečka DW HOME Calming Waves vám zaistí nielen príjemné chvíle relaxácie, ale takisto sa stane výnimočnou domácou dekoráciou. Sviečka je navrhnutá tými najlepšími dizajnérmi a prinesie do vášho bytu skutočné kúzlo. Jej výnimočnosť spočíva aj v ručnom plnení a veľmi príjemnej vôni. Sviečka DW HOME prevonia celý váš byt na skutočne dlhú dobu.

Použitie a skladovanie:
Sviečku pred jej použitím skladujte na tmavom mieste pri teplote do 20
°C. Pred jej zapálením odstráňte viečko a umiestnite ju na nehorľavú podložku. Pre dokonalý efekt a úplné vyhorenie nechajte vždy voskové jazierko rozpustiť po celom povrchu. Po zapálení sviečku nenechávajte bez dozoru a nehaste ju priklopením viečka.

Hmotnosť:
274,71 g


Parametre a špecifikácia

Typ vône
Ovocná Hotovo!
Hmotnosť
275 g Hotovo!
Doba horenia
33 h Hotovo!

Typ vône

Typ vône
Ovocná Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
275 g Hotovo!

Doba horenia

Doba horenia
33 h Hotovo!
Produktové línie: DW HOME 270 g 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DW HOME Calming Waves 270 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DW HOME Calming Waves 270 g.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií