Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti MPLA310401 - SK

Elektrická odsávačka materského mlieka C2N

Zobraziť katalóg
Elektrická odsávačka materského mlieka C2N
5 1 hodnotení
Odsávačka na mlieko obsahuje 1×150ml fľaša C2N s cumlíkom s pomalým prietokom, sterilizačna krabica, 1× nádobku na skladovanie odsiateho materského mlieka s viečkom, 6× prsnú vložku
Kód:  FOB240 Produktové číslo:  5010415230188
Elektrická odsávačka materského mlieka C2N Predaj skončil

Elektrická odsávačka materského mlieka C2N

Špeciálna sada pre mamičky obsahuje elektrickú odsávačku materského mlieka s mäkkou silikónovou prísavkou, fľašu s cumlíkom s pomalým prietokom, sterilizačnu krabicu, nádobku na skladovanie odsiateho mlieka s viečkom a 6 kusov prsných vložiek. Odsávačka je navrhnutá tak, aby pripomínala prirodzené satie dieťaťa a odsávanie bolo pre mamičku maximálne pohodlné a príjemné. Dojčite svoje dieťatko a na odsávanie mlieka v prípade potreby použite odsávačku, ktorá vám prácu uľahčí!

Zostavenie, sterilizovanie i samotné používanie odsávačky je veľmi jednoduché a nebude mamičku zaťažovať. Odsávačka ponúka voľbu 4 stupňov odsávania, aby každá mamička mohla navoliť pohodlné a pritom efektívne odsávanie podľa svojich požiadaviek. Odsávačka je vhodná pre použitie iba s fľašami C2N Tommee Tippee. Doprajte si pomocníka, ktorý zaistí kvalitné odsatie a uskladnenie materského mlieka kedykoľvek to budete potrebovať!

Sada obsahuje:

  • odsávačku s prísavkou
  • dojčenskú fľaša 150 ml C2N s cumlíkom
  • sterilizačnú krabicu
  • nádobku na skladovanie odsiateho mlieka s viečkom
  • 6x prsnú vložku

 

 
 
 

Parametre a špecifikácia

Typ
Elektrická Hotovo!

Typ

Typ
Elektrická Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, psala jsem nedávno recenzi na odsávačku, a ráda bych ji reklamovala, je to možné? Kluci mají u sebe účtenku a dovezou mi jí. Byla použita opravdu párkrát po porodu, jelikož mě odsávala trošku a teď absolutně vůbec kvůli špatnému těsnění odsávačky. Dávám za chybu špatnou výrobu. Už na začátku mě rozčilovala krytka, že pořádně nepasuje. Vůbec to netahá, nesaje, nevcucne to bradavku tak jak by měla. Nyní jsem to zde i dohledávala, pač jste to stáhly z prodeje a máte v nabídce pouze ruční. Odsávačku potřebuji, dcera začala být pro změnu líná a nehodlám přecházet na UM. To mám pouze na dokrm. Ale nyní ho má víc než Mateřské mléko. Takže mohu donést k reklamaci?

how does this product gets its power? battery or AC adapter?

Diskusia a poradňa k Elektrická odsávačka materského mlieka C2N
Príslušenstvo pre Elektrická odsávačka materského mlieka C2N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elektrická odsávačka mateřského mléka C2N.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií