Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ drogerie Aplikace

Ergobaby Original Nosítko - Sailor

Zobraziť katalóg
Ergobaby Original Nosítko - Sailor
Nosič pre dieťa – ergonomické, komfortné, pre deti od narodenia (vhodná novorodenecká vložka Heart2Heart) až do 20kg, vyrobené zo 100% bavlny, 3 pozície nosenia (brucho, chrbát, bok)
Kód:  BABY5728 Produktové číslo:  8451970587916

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ergobaby Original Nosítko - Sailor Predaj skončil

Ergobaby Original Nosítko - Sailor

Bezpečné nosidlo Ergobaby Original Sailor je vhodné už pre novorodencov a možno ho použiť aj pre ratolesti do cca 4 rokov alebo do hmotnosti 20 kg. Doprajte svojmu dieťaťu zaslúžený komfort. Nosidlo je ľahké, vyrobené zo 100 % bavlny a disponuje nastaviteľnými popruhmi s vysokou hustotou polstrovania. Vďaka týmto vlastnostiam nezaťažuje chrbticu dieťaťa ani rodiča. Pre tento typ nosidla je vhodná novorodenecká vložka Heart2Heart, ktorá sa musí používať pri všetkých novorodencoch do 4 – 6 mesiacov, aby zabezpečila správnu polohu hlavičky dieťaťa. Nosidlo podporuje korektný a zdravý rast detských bedier, panvy a chrbtice, a udržiava správnu polohu sedu. Pôsobivý dizajn v čiernom vyhotovení je obohatený o námornícku potlač, ktorá odkrýva zvedavým ratolestiam aj znalým rodičom magickú krásu morského sveta.

Kľúčové vlastnosti nosidla Ergobaby Original Sailor

  • Ergonomický dizajn
  • Vhodné pre deti od narodenia do cca 4 rokov (20 kg)
  • Zaručuje pohodlie dieťaťa
  • Vyrobené zo 100 % bavlny
  • Nastaviteľné popruhy s vysokou hustotou polstrovania
  • Podporuje správny rast detských bedier, panvy i chrbtice
  • Udržiava správnu polohu sedu
  • 3 pozície nosenia - chrbát, brucho, bok
  • Obsahuje kapucňu na spanie, ktorá podopiera hlavičku dieťaťa počas spánku
  • Zahŕňa výhodné odkladacie vrecko na zips
  • Prateľné
  • Šetrné k detskej pokožke
  • Čierne vyhotovenie s potlačou kotvy a námornej lode

3 pozície nosenia

Vychutnajte si spoločne s dieťaťom dlhé prechádzky parkom, nenáročné výlety s rodinou a zažite nové dobrodružstvá prostredníctvom nosidla Ergobaby, ktoré myslí na oddaných rodičov a ponúka im 3 pozície nosenia. Dieťa možno nosiť na chrbte, na bruchu či na boku. Dieťatko má k dispozícii aj pohodlnú kapucňu, ktorá podopiera jeho hlavičku počas spánku a chráni ho pred slnkom aj bolestivým vetrom. Na prednej strane nosidla Ergobaby sa nachádza odkladacie vrecko na plienky, mobil či malú desiatu, ktoré je ľahko uzatvárateľné zipsom. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ergobaby Original Nosítko - Sailor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ergobaby Original Nosítko - Sailor.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií