Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Estée Lauder Perfectly Clean Creme Cleanser/Moisture Mask 150 ml

Zobraziť katalóg
Estée Lauder Perfectly Clean Creme Cleanser/Moisture Mask 150 ml
5 1 hodnotení
Čistiaci krém – patrí medzi dermo a prírodné, s objemom 150ml, na všetky typy pleti - 172,67 €/1 l
25,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSPL1371
Estée Lauder Perfectly Clean Creme Cleanser/Moisture Mask 150 ml 25,90 € Momentálne nedostupné

Estée Lauder Perfectly Clean Creme Cleanser/Moisture Mask 150 ml

Čistiaci krém Estée Lauder Perfectly Clean Creme Cleanser/Moisture Mask je luxusný nepenivý krém, ktorý rýchlo a spoľahlivo vyčistí všetky typy pleti od nečistôt a líčenia. Ideálny je najmä na pleť suchú, ktorú dokáže perfektne hydratovať. Tento unikátny krém redukuje nedokonalosti pleti, prejasňuje ju, vyhladzuje a hĺbkovo pleť hydratuje.

Použitie tohto čistiaceho krému je vhodné raz až dvakrát počas dňa, najlepšie ráno a večer. Veľmi účinný čistiaci krém 2 v 1 sa dá použiť aj ako trojminútová hydratačná maska nanášaná pre dokonalý efekt dvakrát týždenne. Výsledkom aplikácie je zamatovo hebká, hĺbkovo hydratovaná pleť bez nedokonalostí, ktorá je dostatočne čistá na ďalšie líčenie alebo nočný odpočinok. Krém má jemné zloženie, ktoré nepení a spoľahlivo odstráni všetkynečistoty a zvyšky aj veľmi odolného mejkapu. Prípravok pleť súčasne hydratuje a ošetruje. Doprajte svojej pleti luxusný čistiaci prípravok, aby bola dokonale čistá, zdravá a krásna!

Typ pleti:

Na všetky typy pleti, najmä na pleť suchú.

Použitie:
Naneste na pleť ráno a večer a jemne vyčistite. V prípade použitia ako masky, nechajte pôsobiť 3 minúty. Dôkladne opláchnite.

Objem:
150 ml

Zloženie

WATER\AQUA\EAU, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, ISOHEXADECANE, GLYCERIN, HEXYLDECYL STEARATE, SQUALANE, PETROLATUM, GLYCERYL STEARATE, SILYBUM MARIANUM (LADY'S THISTLE) EXTRACT, GENTIANA LUTEA (GENTIAN) ROOT EXTRACT, ALGAE EXTRACT, SORBITOL, CAFFEINE, ISODODECANE, SUCROSE, HYDROGENATED LECITHIN, HYDROGENATED POLYDECENE, PEG-100 STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, CARBOMER, DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, ZINC PCA, HEXYLENE GLYCOL, FRAGRANCE (PARFUM), POTASSIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Špecifikácia
Dermo, Prírodné Hotovo!
Objem
150 ml Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Typ produktu
Pena Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dermo, Prírodné Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Pena Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S prírodnými zložkami Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Oblasť použitia
Tvár Hotovo!

Typ

Typ
Umývacia Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Estée Lauder Perfectly Clean Creme Cleanser/Moisture Mask 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Estée Lauder Perfectly Clean Creme Cleanser/Moisture Mask 150 ml . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Estée Lauder Perfectly Clean Creme Cleanser/Moisture Mask 150 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií