AP+ nový vizuál AD homeoffice

EVELINE COSMETICS Duo Celebrity Noir Set

Zobraziť katalóg
EVELINE COSMETICS Duo Celebrity Noir Set
4,0 2 hodnotení
Darčeková sada - obsahuje: Celebrity Noir riasenka pre extra objem Vašich rias + Celebrity očná linka
Kód:  VBAL0333 Produktové číslo:  5901761961676 Stránky výrobcu
EVELINE COSMETICS Duo Celebrity Noir Set Predaj skončil

EVELINE COSMETICS Duo Celebrity Noir Set

Darčeková sada Eveline Cosmetics Duo Celebrity Noir Set sa stane perfektným darčekom pre každú dámu, ktorá chce mať odvážne zvodný pohľad. Balenie obsahuje riasenku Celebrity Noir pre väčší objem rias a Celebrity očnú linku v čiernej farbe, ktorá sa ľahko nanáša a perfektne dotvorí make-up.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady Eveline Cosmetics Duo Celebrity Noir Set

  • Sada obsahuje kozmetiku pre zvýraznenie očí
  • Sada je vhodná ako darček pre ženy rôznych vekových kategórií
  • Riasenka Celebrity Noir pre extra objem vašich rias
  • Celebrity očná linka dokonale orámuje oči a zvýrazní pohľad
  • Balenie má luxusné zlato-čierne prevedenie

Zvodný a neodolateľný pohľad

Riasenka Celebrity Noir s dokonale tvarovanou kefkou presne dávkuje farbu, riasy opticky predlžuje a zväčšuje objem, kefka navyše perfektne oddeľuje riasy. Vďaka špeciálnemu zloženiu predlžuje výdrž make-upu a zabraňuje drobeniu. Očná linka Celebrity sa ľahko nanáša vďaka špeciálne tvarovanému štetcu, a dodá vášmu make-upu na zvodnosti. Linka rýchlo zasychá a vydrží celý deň.

Zloženie:
Riasenka Celebrity Noir: Aqua, Paraffin, Ethylene, Steareth-20, Beeswax, Carnauba Wax, Acacia Senegal Gum, Alcohol Denat, butylénu Glycol, Steareth-2, Glycerín, Cetyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Panthenol, Sodium Polymethacrylate , Peg/PPG-17/18 Dimethicone, Sodium Dehydroacetate, Disodium EDTA, polyquaternium-10, Cl77499
Celebrity očná linka: Aqua, Propylene Glycol, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Magnesium Aluminum SILICATE, trietanolamín, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Xanthan Gum, Cl77266, Cl77499, Glycerín, Pvp, Dehydroacetic Acid

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVELINE COSMETICS Duo Celebrity Noir Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVELINE COSMETICS Duo Celebrity Noir Set.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií