AP+ nový vizuál PET

EVELINE COSMETICS Duo SOS Lash Set

Zobraziť katalóg
EVELINE COSMETICS Duo SOS Lash Set
4,0 1 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Celebrity Noir maskara pre extra objem + SOS Lash Boosterkondicionér na riasy s arganovým olejom
Kód:  VBAL0335 Produktové číslo:  5901761961652 Stránky výrobcu
EVELINE COSMETICS Duo SOS Lash Set Predaj skončil

EVELINE COSMETICS Duo SOS Lash Set

Darčeková súprava Eveline Cosmetics Duo SOS Lash Set sa stane perfektným darčekom pre každú dámu, ktorá chce mať odvážne zvodný pohľad. Balenie obsahuje maskaru Celebrity Noir pre väčší objem rias a SOS Lash Booster kondicionér na riasy s arganovým olejom.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Eveline Cosmetics Duo SOS Lash Set

  • Súprava obsahuje kompletnú starostlivosť o riasy
  • Je vhodná ako darček pre ženy rôznych vekových kategórií
  • SOS Lash Booster kondicionér na riasy s arganovým olejom vyživuje a hydratuje
  • Riasenka Celebrity Noir pre extra objem vašich rias

Husté a dlhé riasy s maskarou Celebrity Noir

Maskara Celebrity Noir s dokonale tvarovanou kefkou presne dávkuje farbu, riasy opticky predlžuje a zväčšuje objem, kefka navyše perfektne oddeľuje riasy. Vďaka špeciálnemu zloženiu predlžuje výdrž make-upu a zabraňuje drobeniu.

Aktivátor, sérum a báza v jednom

Sérum na riasy SOS Lash Booster s arganovým olejom v sebe spája aktivátor rastu, vyživujúce sérum a podkladovú bázu. SOS Lash Booster posilňuje riasy, vyživuje ich od korienkov, zabraňuje vypadávaniu a podporuje rast. Používajte ako podkladovú bázu na vyčistené a suché riasy každé ráno predtým, než si nanesiete make-up, alebo každý večer po odlíčení ako regeneračný nočný sérum. Vaše riasy budú zdravé, krásne dlhé a husté.

Zloženie:
Maskara Celebrity Noir: Aqua, Paraffin, Ethylene, Steareth-20, Beeswax, Carnauba Wax, Acacia Senegal Gum, Alcohol Denat, Butylene Glycol, Steareth-2, Glycerin, Cetyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Panthenol, Sodium Polymethacrylate, Peg/Ppg-17/18 Dimethicone, Sodium Dehydroacetate, Disodium Edta, Polyquaternium-10, Cl77499
SOS Lash Booster: Paraffin wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Carnauba Wax, Stearic Acid, Bis-PEG-12 Dimethicone Beeswax, Propylene Glycol, Triethanol amine, Glyceryl dibehenate, Tribehenin, Glyceryl behenate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Hyaluronic Acid, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Hydrolyzed soy protein, DMDM Hydantoin, Argania spinosa Kernel Oil, Panthenol, EDTA, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVELINE COSMETICS Duo SOS Lash Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVELINE COSMETICS Duo SOS Lash Set.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií