Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

FA Kids Boy Bag Kazeta

Zobraziť katalóg
FA Kids Boy Bag Kazeta
Darčeková sada – obsahuje: FA Kids Pirát sprchový gél 250ml + SCHWARZKOPF SCHAUMA Kids Boy Šampón 250ml + Zubná pasta 50ml
Kód:  VBAL0399 Produktové číslo:  9000101204674 Stránky výrobcu

FA Kids Boy Bag Kazeta

Detská darčeková súprava je určená pre chlapcov. V kozmetickej súprave nájdete pirátsky sprchový gél FA, Schauma šampón a Vademecum zubnú pastu určenú deťom od 0-6 rokov. Hranie a najmä kúpanie patrí k jednej z najobľúbenejších činností detí. Preto si nelámte hlavu z vykúrenej kúpeľne, ale doprajte vašim deťom zažiť veľa zábavy. Veselé postavičky pirátov ponúknu chlapcom pri sprchovaní jedinečné zážitky.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kazety Fa Kids Boy Bag

  • Dermatologicky overená znášanlivosť prípravkov s pokožkou
  • Kozmetiku je nutné opláchnuť čistou vodou
  • Výrobky sú balené vo farebnej darčekovej kazete
  • Prípravky darčekovej kazety Fa Kids Boy Bag sú vyvinuté špeciálne pre chlapca
  • PH neutrálna receptúra
  • Detská kozmetika neobsahuje farbivá

Detská kozmetika darčekovej kazety Fa

Schauma Kids Boy Schampoo - šampón je špeciálne určený pre jemné detské vlásky a pokožku. Receptúra šetrne umýva a chráni pred vysušením. Ľahká ovocná vôňa je bez obsahu potenciálne alergizujúcich látok. Zaručuje čisté vlásky bez prípadného strapatenia a slzičiek. Obsah 250 ml.

Fa Kids Pirát sprchový gél - receptúra s provitamínom B5 je veľmi jemná k citlivej detskej pokožke. Vhodný na použitie na telo i vlásky. S morskou vôňou a panthenolom. Špeciálne ošetrujúce zložky umožňujú bez štípania očí ľahko rozčesávať aj dlhé vlásky. Obsah 250 ml.

Zubná pasta Vademecum Junior - detská zubná pasta s obsahom fluoridu je špeciálne vyvinutá pre zúbky vašich ratolestí. Mliečne zuby aktívne chráni proti zubnému kazu a posilňuje ich sklovinu. Vďaka rozprávkovému baleniu a jablkovej príchuti sa budú deti na čistenie zúbkov vždy tešiť. Avšak dávajte pozor, aby ju deti zbytočne neprehĺtali. Objem 50 ml.

Zloženie detskej kozmetiky Fa

Schauma Kids Boy Schampoo - Aqua, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Coco-Glucoside, Sodium Lauroyl methyl isethionate, Sodium chloride, Sodium benzoate, Citric acid, Polyqauternium-10, Parfum, Sodium methyl isethionate, Panthenol, Lauric acid, Zinc laurate, Ethylenediamine disuccinate , Sodium laurate, Denatonium benzoate

Fa Kids Pirát sprchový gél - Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Coco-Glucoside, Sodium chloride, Niacinamide, Panthenol, polyquaternium-10, Parfum, PEG-7 glyceryl cocoate, Citric acid, Denatonium benzoate, Sodium benzoate, CI 42090, CI 16035.

Zubná pasta Vademecum Junior - Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Disodium Phosphate, Aroma, Cocamidopropyl Betaín, Cellulose Gum, Sodium saccharine, Sodium fluoride, Sodium Chloride, Calcium Glycerophosphate, Metylparabén, CI 42090, CI 47005.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA Kids Boy Bag Kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Kids Boy Bag Kazeta.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií