AD homeoffice PET

FA Kids Gils kazeta

Zobraziť katalóg
FA Kids Gils kazeta
5 1 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: FA Kids Morská panna sprchový gél 250ml + SCHAUMA Kids Girl šampón 250ml
Kód:  VBAL0396 Produktové číslo:  9000101204391 Stránky výrobcu

FA Kids Gils kazeta

Detská darčeková súprava je určená pre dievčatá. V kozmetickej súprave nájdete Fa srpchový gél s motívom morskej panny a Schauma šampón. Hranie a najmä kúpanie patrí k jednej z najobľúbenejších činností detí. Preto si nelámte hlavu z vykúrenej kúpeľne, ale doprajte vašim deťom zažiť veľa zábavy. Veselé postavičky morských dievčat ponúknu dievčatkám pri sprchovaní jedinečné zážitky.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Fa Kids Girls

  • Dermatologicky overená znášanlivosť prípravkov s pokožkou
  • Kozmetiku nutné opláchnuť čistou vodou
  • Šampón aj sprchový gél sú balené vo farebnej darčekovej kazete
  • Prípravky darčekovej kazety Fa Kids Girls sú vyvinuté špeciálne pre dievčatá
  • PH neutrálna receptúra
  • Detská kozmetika neobsahuje farbivá

Detská kozmetika darčekovej kazety Fa

Schauma Kids Girl Schampoo - šampón je špeciálne určený pre jemné detské vlásky a pokožku. Receptúra šetrne umýva a chráni pred vysušením. Sladká jahodová vôňa je bez obsahu potenciálne alergizujúcich látok. Zaručuje čisté vlásky bez prípadného strapatenia a slzičiek. 

Fa Kids sprchový gél a šampón 2 v 1 Morská panna - receptúra je veľmi jemná k citlivej detskej pokožke. Vhodný na použitie na telo i vlásky. S morskou vôňou a panthenolom. Špeciálne ošetrujúce zložky umožňujú bez štípania očí ľahko rozčesávať aj dlhé vlásky. 

Zloženie detských výrobkov Fa

Schauma Kids Girl Schampoo - Aqua, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Coco-Glucoside, Sodium Lauroyl methyl isethionate, Sodium chloride, Sodium benzoate, Citric acid, Polyqauternium-10, Parfum, Sodium metyl isethionate, Panthenol, Lauric acid, Zinc laurate, Trisodium ethylenediamine disuccinate, Sodium laurate, Denatonium benzoate

Fa Kids sprchový gél a šampón 2 v 1 Morská panna - Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Coco-Glucoside, Sodium chloride, Niacinamide, Panthenol, polyquaternium-10, Parfum, PEG-7 glyceryl cocoate, Citric acid, Denatonium benzoate, Sodium benzoate , CI 17200, CI 19140.

Produktové línie: FA 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA Kids Gils kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Kids Girls kazeta.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií