AlzaPlus+ drogerie AlzaEco Den Země - lokálka

FA Kids Girl Premium Kazeta

Zobraziť katalóg
FA Kids Girl Premium Kazeta
4,5 2 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: FA Kids Morská panna sprchový gél 250ml + SCHAUMA Kids Girl šampón 250ml + Zubná pasta 50ml
Kód:  VBAL0398 Produktové číslo:  9000101205565 Stránky výrobcu
FA Kids Girl Premium Kazeta Predaj skončil

FA Kids Girl Premium Kazeta

Detská darčeková súprava je určená pre dievčatá. V kozmetickej súprave nájdete Fa sprchový gél s motívom morskej panny, Schauma šampón a Vademecum zubnú pastu určenú deťom vo veku 0-6 rokov. Hranie a najmä kúpanie patrí k jednej z najobľúbenejších činností detí. Preto si nelámte hlavu z vykúrenej kúpeľne, ale doprajte vašim deťom zažiť veľa zábavy. Veselé postavičky morských dievčat či zeleného dráčika ponúknu dievčatkám pri umývaní jedinečné zážitky.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Fa Kids Girl premium kazeta

  • Dermatologicky overená znášanlivosť výrobkov s pokožkou
  • Šampón, sprchový gél aj zubná pasta sú balené vo farebnej darčekovej kazete
  • Prípravky darčekovej súpravy Fa Kids Girl sú vyvinuté špeciálne pre deti
  • Kozmetiku nutné opláchnuť čistou vodou
  • PH neutrálna receptúra
  • Detská kozmetika Fa neobsahuje farbivá

Detská kozmetika darčekovej kazety Fa

Schauma Kids Girl Schampoo - šampón je špeciálne určený pre jemné detské vlásky a pokožku. Receptúra šetrne umýva a chráni pred vysušením. Sladká jahodová vôňa je bez obsahu potenciálne alergizujúcich látok. Zaručuje čisté vlásky bez prípadného strapatenia a slzičiek. 

Fa Kids sprchový gél a šampón 2 v 1 Morská panna - receptúra je veľmi jemná k citlivej detskej pokožke. Vhodný na použitie na telo i vlásky. S morskou vôňou a panthenolom. Špeciálne ošetrujúce zložky umožňujú bez štípania očí ľahko rozčesávať aj dlhé vlásky. 

Zubná pasta Vademecum Junior Jahoda - detská zubná pasta s obsahom fluoridu je špeciálne vyvinutá pre zúbky vašich ratolestí. Mliečne zuby aktívne chráni proti zubnému kazu a posilňuje ich sklovinu. Vďaka rozprávkovému baleniu a jahodové príchute sa budú deti na čistenie zúbkov vždy tešiť. Napriek tomu dávajte pozor, aby ju deti zbytočne neprehĺtali. 

Zloženie detskej kozmetiky Fa

Schauma Kids Girl Schampoo - Aqua, Cocamidopropyl betaine, Glycerín, Coco-Glucoside, Sodium Lauroyl metyl isethionate, Sodium chloride, Sodium benzoate, Citric acid, Polyqauternium-10, Parfum, Sodium metyl isethionate, Panthenol, Lauric acid, Zinc laurate, Trisodium ethylenediamine disuccinate, Sodium laurate, Denatonium benzoate

Fa Kids sprchový gél a šampón 2 v 1 Morská panna - Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Coco-Glucoside, Sodium chloride, Niacínamid, Panthenol, polyquaternium-10, Parfum, PEG-7 glyceryl cocoate, Citric acid, Denatonium benzoate, Sodium benzoate , CI 17200, CI 19140.

Zubná pasta Vademecum Junior Jahoda- Aqua, Sorbitol, Hydrated silica, Glycerín, Disodium phosphate, Aroma, Cocamidopropyl beaine, Sodium sacharín, Cellulose gúm, Sodium fluoride, Sodium chloride, Calcium glycerophosphate, Metylparabén, Sodium metylparabén, Sodium benzoate, CI 14720.

Produktové línie: FA 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA Kids Girl Premium Kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Kids Girl Premium Kazeta.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií