AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

FA Men Dark Passion darčeková súprava

Zobraziť katalóg
FA Men Dark Passion darčeková súprava
5 1 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Fa Men Dark Passion sprchový gél 250ml, Fa Men Dark Passion dezodorant 150ml
Kód:  VBAL0678 Produktové číslo:  9000101225426 Stránky výrobcu
FA Men Dark Passion darčeková súprava Predaj skončil

FA Men Dark Passion darčeková súprava

Darčeková súprava FA Men Dark Passion predstavuje skvelú kombináciu dvoch ošetrujúcich darčekov pre mužov. Súpravu tvorí sprchový gél a dezodorant značky Fa. Sprchový gél Fa Men Dark Passion sa vďaka výživnej receptúre stará o pokožku, účinne ju čistí a chráni ju pred vysúšaním. Dvojicu darčekov dopĺňa dezodorant Fa Men Dark Passion, ktorý mužom poskytne príjemnú pánsku vôňu a účinnú ochranu pred potom, a to až po dobu 48 hodín. S touto kozmetickou darčekovou kazetou venujete mužom pocit sviežosti a vôňavej starostlivosti.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy FA Men Dark Passion (sprchový gél a dezodorant)

  • Elegantná darčeková kazeta pre mužov
  • Darčeková súprava FA Men pre intenzívnu starostlivosť o pokožku
  • Súpravu tvorí sprchový gél a dezodorant značky FA Men zo série Dark Passion
  • Sprchový gél FA Men pre intenzívnu starostlivosť o pokožku a jej ochranu pred vysúšaním
  • Dezodorant FA Men s presnou tryskou pre ochranu pred potom po dobu 48 hodín
  • Darčeková súprava dvoch vynikajúcich kozmetických prípravkov pre moderných mužov

Sprchový gél Fa Men Dark Passion jednoduchý spôsob starostlivosti o mužskú pokožku

Vďaka sprchovému gélu Fa Men Dark Passion od známej značky zažijete doposiaľ nepoznanú starostlivosť o vašu pokožku. Povzbudzujúci sprchový gél s príjemne zmyselnou pánskou vôňou osvieži nielen vašu pokožku, ale aj myseľ pri každom sprchovaní. Vyživujúca receptúra ??sa postará o regeneráciu pokožky a jej ochranu pred vysúšaním. Sprchový gél FA Men má pH neutrálne k pokožke a vykonané dermatologické testy potvrdili jeho znášanlivosť s pokožkou. Pri jeho pravidelnom používaní bude vaša pleť vyživená a jemne prevoňaná. Iste vás tiež poteší, že sprchový gél Fa Men Dark Passion je možné použiť aj pre každodenné umývanie vlasov, takže hygiena bude s týmto prípravkom jednoduchá a kompletná. 

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Disodium cocoamphodiacetate, Pterocarpus soyauxii wood extract, Niacínamid, Glycerín, polyquaternium-7, Cocamidopropyl betaine, Parfum, PEG-7 glyceryl cocoate, Citric acid, Linalool, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Tetrasodium EDTA, Benzophenone -4, Sodium benzoate, CI 16035, CI 47005, CI 42090

Dezodorant FA Men Dark Passion s dlhou výdržou pre aktívnych mužov

Užite si neustály pocit sviežosti a to aj počas športu. Dezodorant FA Men Dark Passion vám poskytne spoľahlivú dlhodobú ochranu pred telesným pachom. Jeho ochranné účinky proti vlhkému podpazuší vydržia pôsobiť až 48 hodín. Zloženie dezodorantu Fa Men zaisťuje maximálnu šetrnosť, takže je vhodný aj pre veľmi jemnú pokožku. Sprej je vybavený veľmi presnou tryskou, ktorá vám uľahčí aplikáciu dezodorantu. Vyskúšajte dezodorant FA Men Dark Passion so zmyselnou drevitou vôňou a zažite pocit čistoty a sviežosti po celý deň.

Použitie:
Pred použitím sprej dobre pretrepte. Sprej držte kolmo a aplikujte ho do podpazušia zo vzdialenosti minimálne 15 cm. Aplikujte krátkymi strekmi do podpazušia.

Zloženie:
Butane, Alcohol denat., Propane, izobután, triethylis citrate, Parfum, 1,2-hexanediol, Caprylyl glycol, Aqua, 2-benzylheptanol, Cocamidopropyl PG-dimonium chloride phosphate, Linalool, Limonene, Menthyl acetate, Butylphenyl methylpropional, Phenoxyethanol, Alpha-Isomethyl ionone, Coumarin

Darčeková kazeta obsahuje:
1 × sprchový gél Fa Men Dark Passion
1 × dezodorant Fa Men Dark Passion

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA Men Dark Passion darčeková súprava Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Men Dark Passion dárková sada.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií