AD květen univerzal AlzaBoxy Q1

FA Men Sport darčeková súprava

Zobraziť katalóg
FA Men Sport darčeková súprava
3,0 3 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Fa Men Sport Refreshing voda po holení 100ml, Fa Active Sport sprchový gél 250ml, Fa Sport deodorant 150ml
Kód:  VBAL0681 Produktové číslo:  9000101226225 Stránky výrobcu
FA Men Sport darčeková súprava Predaj skončil

FA Men Sport darčeková súprava

Darčeková súprava FA Men Sport predstavuje skvelú kombináciu troch starajúcich darčekov pre mužov. Súpravu tvorí voda po holení, sprchový gél a dezodorant značky Fa. Voda po holení Fa Men Sport Refreshing osvieži a upokojí práve oholenú pokožku a dodá jej pánsku drevitú vôňu. Sprchový gél Fa Active Sport sa vďaka výživnej receptúre stará o pokožku, povzbudí ju a poskytne pocit príjemnej relaxácie. Trio darčekov dopĺňa dezodorant Fa Sport Energizing Fresh, ktorý mužom poskytne príjemnú pánsku vôňu a účinnú ochranu pred potom, a to až po dobu 48 hodín. S touto kozmetickou darčekovou kazetou venujete mužom pocit sviežosti a vôňavej starostlivosti.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy FA Men Sport (voda po holení, sprchový gél a dezodorant)

  • Elegantná darčeková kazeta pre mužov
  • Darčeková súprava FA Men pre intenzívnu starostlivosť o pokožku celého tela
  • Súpravu tvorí voda po holení, sprchový gél a dezodorant značky FA Men zo série Sport
  • Voda po holení pre upokojenie čerstvo oholené pokožky
  • Sprchový gél FA Men pre intenzívnu starostlivosť o pokožku a jej ochranu pred vysúšaním
  • Deodorant FA Men pre ochranu pred potom po dobu 48 hodín
  • Darčeková súprava troch vynikajúcich kozmetických prípravkov pre moderných mužov

Voda po holení Fa Men Sport Refreshing pre pravú sviežosť po holení

Ak máte po holení napätú pokožku a zažívate nepríjemné pocity pálenia či svrbenia, potom ich zažeňte s osviežujúcou vodou po holení Fa Men Sport Refreshing. Tá vašu práve oholenú pokožku vzpruží, posilní a všetky podráždenia a sčervenania upokojí. Navyše s ňou pokožke dodáte príjemnú, sviežu pánsku vôňu, ktorá sa nesie v znamení drevitých tónov. Voda po holení Fa Men poskytne vašej pokožke potrebnú starostlivosť a svojou vôňou podčiarkne vašu mužnosť. Pre moderných, aktívnych mužov predstavuje nevyhnutný doplnok.

Zloženie:
Alcohol denat., Aqua, Parfum, Panthenol, PEG-40 hydrogenated castor oil, Linalool, Benzophenone-1, tetrametyl acetyloctahydronaphthalenes, Benzyl alcohol, Propylene glycol, Pantolactone, Citronellol, Geraniol, Cl 17200, Cl 42090

Sprchový gél Fa Active Sport jednoduchý spôsob starostlivosti o mužskú pokožku

Vďaka sprchovému gélu Fa Active Sport od známej značky zažijete doposiaľ nepoznanú starostlivosť o vašu pokožku. Povzbudzujúci sprchový gél s príjemnou pánskou vôňou osvieži nielen vašu pokožku, ale aj myseľ pri každom sprchovaní. Vyživujúca receptúra ??sa postará o regeneráciu pokožky a jej ochranu pred vysúšaním. Sprchový gél FA má pH neutrálne k pokožke a vykonané dermatologické testy potvrdili jeho znášanlivosť s pokožkou. Pri jeho pravidelnom používaní bude Vaša pleť vyživená a jemne prevoňaná. Iste vás tiež poteší, že sprchový gél Fa Active Sport je možné použiť aj pre každodenné umývanie vlasov, takže hygiena bude s týmto prípravkom jednoduchá a kompletná.  

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Disodium cocoamphodiacetate, Niacínamid, Cocamide MEA, Cocamidopropyl betaine, Parfum, polyquaternium-7, Laureth-2, Laureth-10, Propylene glycol, Glycol distearate, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-55 propylene glycol Oleate, Citric acid, Linalool, Limonene, Coumarin, Butylphenyl methylpropional, Sodium salicylate, Sodium benzoate, Cl 42090, Cl 17200

Dezodorant FA Sport Energizing Fresh s dlhou výdržou pre aktívnych športovcov

Užite si pocit sviežosti i počas športu. Dezodorant FA Sport Energizing Fresh vám poskytne trvalú reguláciu potenia a ochranu pred telesným pachom, ktorá vydrží až 48 hodín. Jeho zloženie zaisťuje maximálnu šetrnosť a je tak vhodný aj pre jemnú pokožku. Nezanecháva žiadne biele stopy. Vyskúšajte dezodorant FA s dynamickou vôňou a zažite pocit čistoty a sviežosti pri športe po celý deň.

Použitie:
Pred použitím pretrepte. Sprej držte kolmo, vo vzdialenosti minimálne 15 cm. Aplikujte krátkymi strekmi do podpazušia.

Zloženie:
Butane, Alcohol denat., Propane, izobután, triethylis Citrate, Parfum, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Aqua, Linalool, 2-Benzylheptanol, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Menthyl Acetate, Hexyl Cinnamal, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Citronellol

Darčeková kazeta obsahuje:
1 × voda po holení Fa Men Sport Refreshing
1 × sprchový gél Fa Active Sport
1 × dezodorant Fa Sport Energizing Fresh

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA Men Sport darčeková súprava Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Men Sport dárková sada.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií