AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

FINISH to najlepšie pre vašu umývačku

Zobraziť katalóg
FINISH to najlepšie pre vašu umývačku
4,9 157 hodnotení
Čistič umývačky riadu – obsahuje: 2× Finish Leštidlo Lemon 800ml, Finish Soľ 4kg, Finish DEO Lemon, Finish Machine Cleaner Citrus 2ks
Kód:  MYC190 Produktové číslo:  5997321735887 Stránky výrobcu

FINISH to najlepšie pre vašu umývačku

Chcete si dopriať dokonale umytý riad a kvalitnú starostlivosť o vašu umývačku zároveň? Súprava FINISH to najlepšie pre vašu umývačku obsahuje všetky potrebné čistidlá. Nájdete v nej leštidlo Shine & Dry Regular, ktoré pri oplachovaní pomáha odstrániť zvyšky umývacieho prostriedku i jedla. Finnish soľ zmäkčuje vodu, čím predchádza vzniku škvŕn a zvyšuje účinnosť umývacieho prostriedku. Osviežovač riadu aj umývačku prevonia sviežou vôňou citrónu a limetky. Po dokončení umývania je vhodné použiť aj čistič umývačky v prášku, ktorý odstraňuje mastnotu a vodný kameň, prečistí filter aj rotačné ramená a odpad. Čistič umývačky v tabletách zase udrží umývačku v perfektnom stave. FINISH to najlepšie pre vašu umývačku ponúka súpravu všetkého, čo k umývaniu riadu potrebujete.

    

Kľúčové vlastnosti súpravy drogérie FINISH to najlepšie pre vašu umývačku

  • Súprava čistiacich prostriedkov do umývačky
  • Dokonale umyje riad aj umývačku
  • Zanechá za sebou sviežu vôňu
  • Výrobky značky FINISH sú mimoriadne účinné
  • V súprave nájdete spolu 5 výrobkov

Zloženie:
Leštidlo Shine & Dry Regular: 5 – 15 % neiónové povrchovo aktívne látky, < 5 % konzervačné činidlá (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone). Nebezpečné látky: isotridekanol, etoxylovaný

Osviežovač: výrobok obsahuje: 5 % alebo viac, ale menej ako 15 % bieliace činidlá na báze kyslíka, menej ako 5 % polykarboxyláty, fosfonáty, neiónové povrchovo aktívne látky, enzýmy (subtilizín, amyláza), parfum.


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Áno Hotovo!
Určenie
Do kuchyne Hotovo!
Počet kusov
6 ks Hotovo!
Hmotnosť
4 kg Hotovo!
Objem
1 600 ml Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Áno Hotovo!

Určenie

Určenie
Do kuchyne Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
6 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
4 kg Hotovo!

Objem

Objem
1 600 ml Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na mall.cz za 289?

Diskusia a poradňa k FINISH to najlepšie pre vašu umývačku
Príslušenstvo pre FINISH to najlepšie pre vašu umývačku Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FINISH to nejlepší pro vaši myčku. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FINISH mosogatógép ápoló csomag.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií