AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

FOREO UFO – Aktívna maska Glow Addict, 6 balení

Zobraziť katalóg
FOREO UFO – Aktívna maska Glow Addict, 6 balení
Pleťová maska – hydratačná, rozjasňujúca, hmotnosť 6 g - 3 331,67 €/1 kg
Kód:  FORMA944 Produktové číslo:  F3944

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FOREO UFO – Aktívna maska Glow Addict, 6 balení Predaj skončil

FOREO UFO – Aktívna maska Glow Addict, 6 balení

OBOHACUJÚCA A ROZJASŇUJÚCA PLEŤOVÁ MASKA GLOW ADDICT

Táto pleťová maska z mikrovlákna dokáže vďaka výťažku z perál okamžite rozjasniť nevýraznú pleť a dodať jej oslnivý a zdravý jas. Používajte masku s prístrojom UFO alebo UFO mini a zaistite si tak 90- sekundovú rozjasňujúcu pleťovú kúru – a určite sa stanete od masky Glow Addict závislí!

SCHVÁLENÉ KÓREJSKÝMI EXPERTMI NA KOZMETIKU

Extrakt z perál a vitamín E robia z tejto 90-sekundovej kúry exkluzívnu a rozjasňovaciu senzáciu. Extrakt z perál pomáha regenerácii a koriguje nevyrovnaný tón pokožky, zatiaľ čo antioxidačný vitamín E chráni pleť pred vstupom škodlivých voľných radikálov a pred únikom vlhkosti z pokožky. Vďaka tomu sa posilňuje prirodzená bariéra pokožky a prejasňuje jej vzhľad.

ROZŽIARTE SVOJU PLEŤ S PRÍSTROJOM UFO

Zabudnite na matnú a nevýraznú pleť, ktorá vyzerá akoby bola bez života. Spojte túto rozjasňovaciu pleťovú masku s jedinečným prístrojom UFO a okamžite získajte žiarivý vzhľad. Presvetľujúci komplex masky Glow Addict viditeľne vyrovnáva tón pleti, zvyšuje jej jasnosť a odstraňuje mdlé tóny a únavu. Vaša pleť bude dokonale hebká a pripravená na úžasné selfie len za pár sekúnd.

ROZJASŇOVACIA PLEŤOVÁ MASKA V AKCII

Táto kúra zvlhčujúcou pleťovou maskou začína 30 sekundami termoterapie a zeleného LED svetla, ktoré sa postarajú o vyrovnanie tónu pokožky. Rozjasnenie sa dosiahne pridaním pulzácií T-Sonic, ktoré stimulujú prietok krvi k povrchu pokožky. Kúra je zakončená 30 sekundami zahrievania a aktiváciou zeleného LED svetla, ktoré dodajú pleti zdravý jas a dokonalú hebkosť.

INŠPIROVANÉ KÓREJSKOU STAROSTLIVOSŤOU O PLEŤ

Keď ide o najlepšiu starostlivosť o pleť, svet vzhliada ku Kórei – k rodisku listovej masky a epicentru K-Beauty. Preto sme požiadali o pomoc tých najlepších z kórejských expertov v odbore starostlivosti o pleť a na základe našej spolupráce sme vyvinuli aktivované masky UFO. Maska Glow Addict, ktorá je vyrobená z plyšového, ultrajemného mikrovlákna, bez problémov kĺže po pleti a odovzdáva jej tie najlepšie ingrediencie, ktoré potrebuje.

KĽÚČOVÉ ZLOŽKY


Extrakt z perál pomáha zvlhčovať pokožku a podporuje jej regeneráciu. Pleť vďaka tomu získa žiarivejší a mladší vzhľad.




Vitamín E chráni pleť pred škodlivými voľnými radikálmi a posilňuje prirodzenú bariéru pokožky.

OŠETRENIE GLOW ADDICT

1. Príprava
Termoterapia zmäkčuje a pripravuje pleť na maximálnu absorpciu esencie masky, zatiaľ čo zelené LED svetlo vyrovnáva tón pokožky.

2. Zjasnenie
Po 30 sekundách sa aktivujú pulzácie T-Sonic, ktoré stimulujú prietok krvi a povzbudzujú obnovu buniek.


3. Žiarivá pleť
Termoterapia zatláča esenciu masky hlbšie do pokožky, zatiaľ čo zelené LED svetlo zlepšuje nerovnomerný tón pleti. Pulzácie a teplo sa postupne zmenšujú a dokončujú tak kúru. 


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
6 g (0,01 kg) Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Rozjasňujúci Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
6 g (0,01 kg) Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Rozjasňujúci Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FOREO UFO – Aktívna maska Glow Addict, 6 balení Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO UFO/UFO mini Maska Glow Addict, balení po 6ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO UFO/UFO - Active Glow Addict Mini-Maske, 6 Packungen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO UFO/UFO - Active Glow Addict Mini-Maske, 6 Packungen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOREO UFO - Glow Addict maszk, 6 csomag.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií