Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ děti AP+ plus nový vizuál

FYTOFONTANA Stem Cells Hyaluron 30 ml

Zobraziť katalóg
FYTOFONTANA Stem Cells Hyaluron 30 ml
Pleťová emulzia – s kmeňovými bunkami a s kyselinou hyalurónovou, pre všetky typy pleti, denná i nočná - 996,67 €/1 l
Kód:  KSPL1970 Produktové číslo:  7640119233093
FYTOFONTANA Stem Cells Hyaluron 30 ml Predaj skončil

FYTOFONTANA Stem Cells Hyaluron 30 ml

Pleťová emulzia Fytofontana Stem Cells Hyaluron s kmeňovými bunkami a s kyselinou hyalurónovou je vhodná pre všetky typy pleti. Emulzia účinne vypĺňa vrásky, chráni pokožku pred vysúšaním a zanecháva ju hebkú a jemnú.

Kľúčové vlastnosti

  • Pleťová emulzia s kmeňovými bunkami
  • Obsahuje kyselinu hyalurónovú
  • Vhodná pre všetky typy pleti
  • Vyhladzuje vrásky
  • Chráni pokožku pred vysúšaním

Zbohom vrásky

Mimické vrásky sú zredukované účinnymi látkami - kmeňovými bunkami a peptidmi, intenzívne pôsobiacimi proti vráskam. Peptidy rovnako zmierňujú sťahovanie svalov, a tým znižujú výskyt mimických vrások. Pravidelným používaním emulzie sa mimické vrásky vyhladia, zvýši sa odolnosť pleti a pokožka bude pevnejšia, žiarivejšia a mladšia.

Účinné látky

TrioStem3 Complex predstavuje hlavnú účinnú látku séra, obsahuje kombináciu aktívnych látok (humánny aktivátor kmeňových buniek, kmeňové bunky pomarančovníka horkého a rastlinný výtažok kmeňových buniek zo švajčiarskeho jablka). Tento komplex výrazne ovplyvňuje pokožku tváre.

Účinné látky na vyplnenie vrások, na doplnenie kyseliny hyalurónovej a ochranu úrovne kolagénu:

  • Kyselina hyalurónová viaže vodu a zohráva dôležitú úlohu v udržiavaní prirodzenej vlhkosti a zachovaní zdravej pokožky, zvyšuje vláčnosť a dodáva pleti objem a pevnosť
  • Biotechnologický exopolysacharid povzbudzuje produkciu kyseliny hyalurónovej v pokožke
  • Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1, Pseudoalteromonas Antartica fermentovaný extrakt zlepšujú štruktúru kolagénových vlákien a podporujú ich produkciu
  • Peptidy acetyl-hexapeptid a heptapeptid sa podieľa na zmiernení svalových kontrakcií. Pentapeptid sa podieľa na redukcii mimických vrások

Zloženie

Aqua; Paraffinum Liquidum; Xanthan Gum, Caprylil Glycol, Glucose, Carrageenan (Chondrus Ciprus); Acetyl hexapeptid-8; glycerín; Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, tripeptid-10 Citrulline, tripeptid-1, Lecitín, butylénu Glycol, Carbomer, trietanolamínu; Oligopeptid-24, Sodium Oleate, Glycine Soja Oil, Disodium EDTA; Decapeptide-4; Polyacrylamide, C13-14 Isoparafin, Laureth-7; Isopropylmyristate; Dimethicone; Pentapeptid-18; C12-14 Pareth-30; Sodium hyaluronate, propanediol; Glycerylstearate; Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Callus Culture Extract, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Calcium gluconate; Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract; Acetyl heptapeptid-4; Disodium Phosphate, sacharidy Isomerate, Sodium Phosphate, Glyceryl Caprylate; Cetearylalkohol; Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin; Imidazolidinyl Urea; Tocopheryl Acetate; Parfum.

 

Parametre a špecifikácia

Objem
30 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Proti vráskam Hotovo!
Vek
30+ Hotovo!
Podľa doby používania
Denný, Nočný Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti vráskam Hotovo!

Vek

Vek
30+ Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný, Nočný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FYTOFONTANA Stem Cells Hyaluron 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FYTOFONTANA Stem Cells Hyaluron 30 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií