AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

FYTOFONTANA Stem Cells Hydro 30 ml

Zobraziť katalóg
FYTOFONTANA Stem Cells Hydro 30 ml
Pleťové sérum – s kmeňovými bunkami, pre intenzívnu hĺbkovú hydratáciu, pre všetky typy pleti, 30+ - 796,67 €/1 l
Kód:  KSPL1971 Produktové číslo:  7640119233086

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FYTOFONTANA Stem Cells Hydro 30 ml Predaj skončil

FYTOFONTANA Stem Cells Hydro 30 ml

Pleťové sérum Fytofontana Stem Cells Hydro s kmeňovými bunkami podporuje intenzívnu hĺbkovú hydratáciu a je vhodné pre všetky typy pleti. Tento prípravok pre celkovú obnovu pokožky obsahuje kmeňové bunky, peptidy a koncentrát s minerálmi z Mŕtveho mora, ktoré intenzívne hĺbkovo hydratujú bunky, pôsobia proti vráskam a podporujú prirodzenú tvorbu kolagénu.

Kľúčové vlastnosti

  • Sérum s kmeňovými bunkami
  • Vhodné pre hĺbkovú hydratáciu
  • Vhodné pre všetky typy pleti
  • Podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu

Hydratovaná pokožka počas celého dňa

Osmoregulačné látky zabezpečujú optimálnu rovnováhu vody a obnovujú schopnosť pokožky viazať vodu. Účinné látky z kmeňových buniek a peptidy zmierňujú mimické vrásky a účinne bojujú proti vráskam. Peptidy zmierňujú sťahovanie svalov, a tak znižujú výskyt mimických vrások. Pravidelným používaním séra sa mimické vrásky vyhladia, zvýši sa odolnosť pleti a pokožka bude pevnejšia, žiarivejšia a mladšia.

Účinné látky

TrioStem3 Complex predstavuje hlavnú účinnú látku, ktorá obsahuje jedinečnú kombináciu aktívnych látok, ako napríklad humánny aktivátor kmeňových buniek, kmeňové bunky pomarančovníku horkého a rastlinný výťažok kmeňových buniek zo švajčiarskeho jablka. Tento komplex výrazne ovplyvňuje a obnovuje pokožku tváre.

Hydratačné látky, ktoré chránia úroveň hydratácie pokožky na povrchu aj v hlbších vrstvách:

  • Kombinácia Homarinu, HCl a Erythritolu obnovuje rovnováhu medzi prúdením vody dovnútra a von
  • Hydrolyzovaný mliečny proteín bohatý na kyselinu glutámovú, metionín, cysteín, vitamín B6 a vitamín H
  • Kyselina hyalurónová v lipozómovej forme je schopná viazať vodu a zohráva dôležitú úlohu pri zachovaní prirodzenej vlhkosti a zdravej pokožky, zvyšuje vláčnosť a dodáva pokožke objem.

Peptidy acetyl-hexapeptid a heptapeptid sa aktívne podieľajú na zmiernení svalových kontrakcií. Pentapeptid, ktorý sa taktiež podieľa na redukcii mimických vrások.

Účinné látky zamerané na doplnenie a ochranu kolagénu Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1, Pseudoalteromonas Antartica fermentovaný extrakt zlepšujú štruktúru kolagénových vlákien a podporujú ich produkciu. 

DMAE napomáha regenerácii buniek.

Zloženie

Aqua; Glycerin; Acetyl Hexapeptide-8, Caprylyl Glycol; Pentapeptide-18; Acetyl Heptapeptide-4;  Panthenol; Xanthan Gum, Glucose, Carrageenan (Chondrus Ciprus); Erythritol, Homarine-HCl; Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Tripeptide-10 Citrulline, Tripeptide-1, Lecithin, Butylene Glycol, Carbomer; Betaine; Propylene Glycol; Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid; Hydrolyzed Milk Protein; Oligopeptide-24, Lecithin, Sodium Oleate, Glycine Soja Oil, Disodium EDTA; Decapeptide-4; Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Callus Culture Extract, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Calcium Gluconate; Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract; Polysorbate 20;  Sodium Hyaluronate, Propanediol;  Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin; Dimethylaminoethanol; Imidazolidinyl Urea;  Tocopheryl Acetate; Retinyl Palmitate; Triethanolamine; Parfum; C.I.42 051; Sodium Chloride (Dead Sea Salt)

Parametre a špecifikácia

Objem
30 ml Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FYTOFONTANA Stem Cells Hydro 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FYTOFONTANA Stem Cells Hydro 30 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií