AP+ nový vizuál Aplikace

GARNIER Súprava pre citlivú pleť

Zobraziť katalóg
GARNIER Súprava pre citlivú pleť
Kozmetická sada – obsahuje: Micelárna voda 400ml + Pleťová maska 32g + Pleťový krém 50ml
Kód:  PLK244s Stránky výrobcu
GARNIER Súprava pre citlivú pleť Predaj skončil

GARNIER Súprava pre citlivú pleť

Súprava kozmetických prípravkov Garnier obsahuje micelárnu vodu, masku a krém na citlivú pleť. Prípravky majú šetrné zloženie, ktoré pleť nedráždi. Zanechávajú ju dokonale upokojenú, jemnú a žiarivú. Rozmaznávajte svoju tvár kvalitnou kozmetikou, aby bola dlho svieža a prirodzene mladistvá!

Zloženie kozmetickej súpravy Garnier

  • Micelárna voda Garnier 400 ml
  • Upokojujúca pleťová maska Garnier 32 g
  • Pleťový krém Garnier 50 ml

Micerálna voda Garnier

Micelárna voda Garnier rýchlo a šetrne odstraňuje make-up, čistí pleť a príjemne ju upokojuje. Jemné zloženie ošetruje tvár aj oči a prípravok nie je potrebné oplachovať. Obsahuje jemné čiastočky micely, ktoré zachytia nečistoty rovnako spoľahlivo ako magnet, bez zbytočného trenia a namáhania pleti. Veľké balenie vystačí až na 200 použití. Micelárna voda neobsahuje parfumáciu a je dermatologicky i oftalmologicky testovaná pre použitie na citlivú pleť. Doprajte si jednoduchý spôsob čistenia pleti, ktorý ju zároveň príjemne upokojí!

Použitie:
Nanášajte na pleť pomocou kozmetického tampónu jemnými dlhými ťahmi. 

Aktívne látky:

  • Glycerín – hĺbkovo hydratuje a zjemňuje
  • Micely – jemné čiastočky zachytávajúce nečistoty


Zloženie:
Aqua/water, Hexylene glycol, Glycerin, Disodium cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Poloxamer 184, Polyaminopropyl biguanide

Upokojujúca textilné maska Comfort

Upokojujúca textilné maska má šetrné zloženie, ktoré obsahuje kyselinu hyalurónovú a dlhodobo pleť hydratuje.
Je určená pre suchú a citlivú pleť. Maska s upokojujúcim zložením počas iba 15 minút dodá pleti hydratáciu až na sedem dní. Ošetrujte svoju pleť hydratačnou maskou, aby bola hodvábne jemná, svieža a prirodzene krásna!

Použitie:
Masku rozložte a aplikujte na vyčistenú tvár bielou stranou. Modrý ochranný film musí zostať hore. Odstráňte ochranný film a nechajte masku pôsobiť asi 15 minút. Potom masku odstráňte a zvyšok dôkladne utrite kozmetickým tampónom alebo pleť opláchnite.

Aktívne látky:

  • Kyselina hyalurónová – hĺbkovo pleť hydratuje
  • Extrakt z harmančeka – príjemne pleť upokojuje
  • Glycerín – zjemňuje a vyhladzuje pleť

Zloženie:
Aqua/water, Propylene glycol, Glycerin-anisic acid, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Chamomilla recutita (matricaria) flower extract, Dipotassium glycyrrhizate, Glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, Hydroxyethylcellulose, Mannose, Methylparaben, PEG-40 hydrogenated castor oil, Phenoxyethanol, Potassium hydroxid, Potassium sorbate, Propylparaben, PVM/MA copolymer, Sodium hyaluronate, Sorbic acid, Sorbitol, Xanthan gum, Parfum/fragrance

Pleťový krém Garnier Essentials

Jemný krém bojuje proti toxínom a účinne hydratuje pleť až na 24 hodín. Je určený na ošetrenie suchej a citlivej pleti. Šetrné zloženie je dermatologicky testované. Pleťový krém hĺbkovo hydratuje, poskytuje pleti kompletnú
starostlivosť a chráni ju pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Obsahuje výťažky z ruže, ktoré pleť upokojujú a zanechávajú ju zamatovo jemnú a žiarivú. Udržujte svoju pleť hydratovanú počas celých 24 hodín!

Použitie:
Nanášajte na vyčistenú pleť raz až dvakrát denne a jemne vmasírujte. 

Aktívne látky:

  • Výťažky z ruže – upokojujú a zjemňujú pleť
  • Glycerín – hĺbkovo hydratuje
  • Vitamín E – má antioxidačné účinky

Zloženie:
Aqua/water, Glycerin, Paraffinum liquidum/mineral oil, Cyclohexasiloxane, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Glyceryl stearate se, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Stearyl alcohol, Allantoin, Aluminum starch ocetnylsuccinate, BHT, Carbomer, Chlorphenesin, Citronellol, Disodium EDTA, Ethylhexyl methoxycinnamate, Ethylparaben methylparaben, Rosa centifolia water/rosa centifolia flower water, Sodium hydroxide, Stearic acid, Tocopheryl acetate, Xanthan gum, Parfum/fragrance

 

Parametre a špecifikácia

Typ pleti
Citlivá, Suchá Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá, Suchá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Sada pro citlivou pleť.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií