Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA306807

GARNIER Sada pre normálnu až zmiešanú pleť

Zobraziť katalóg
GARNIER Sada pre normálnu až zmiešanú pleť
Kozmetická sada - obsahuje: micelárna voda 400 ml + pleťová maska ??32 g + pleťový krém 50 ml
Kód:  PLK254s Stránky výrobcu
GARNIER Sada pre normálnu až zmiešanú pleť Predaj skončil

GARNIER Sada pre normálnu až zmiešanú pleť

Sada kozmetických prípravkov Garnier obsahuje micelárnu vodu, masku a krém pre normálnu a zmiešanú pleť. Prípravky majú účinné zloženie, ktoré spoľahlivo pomáha regulovať nadmernú tvorbu kožného mazu a nedráždi pleť. Zanechávajú ju perfektne ošetrenú, jemnú a prirodzene matnú. Rozmaznávajte svoju tvár kvalitnou kozmetikou, aby bola dlho prirodzene mladistvá a krásna!

Zloženie kozmetické sady Garnier

  • Micelárna voda Garnier 400 ml
  • Pleťová maska ??Garnier 32 g
  • Pleťový krém Garnier 50 ml

Micerálna voda Garnier

Micelárna voda garnier rýchlo a šetrne odstraňuje make-up, dôkladne čistí pleť a príjemne ju ošetruje. Jemné zloženie ošetruje tvár aj oči a prípravok nie je potrebné oplachovať. Obsahuje jemné čiastočky micely, ktoré zachytia nečistoty rovnako spoľahlivo ako magnet, bez zbytočného trenia a namáhania pleti. Veľké balenie vystačí až na 200 použití. Micelárna voda neobsahuje parfumáciu a je dermatologicky i oftalmologicky testovaná. Doprajte si jednoduchý spôsob čistenia pleti, ktorý zároveň účinne reguluje jej mastenie!

Použitie:
Nanášajte na pleť pomocou kozmetického tampónu jemnými dlhými ťahmi. Zvýšenú pozornosť venujte T zóne. 

Aktívne látky:

  • Glycerín - hĺbkovo hydratuje a zjemňuje
  • Micely - jemné čiastočky zachytávajúce nečistoty


Zloženie:
Aqua/Water, Hexylene Glycol, Glycerín, Alcohol Denat., Poloxamer 184, Polyaminopropyl biguanidy, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA. (B172462 / 1)

Čistiaca textilná maska ??Garnier Freshness

Čistiaca textilná maska ??má šetrné zloženie, ktoré obsahuje kyselinu hyalurónovú a extrakt zo zeleného čaju. Dlhodobo hydratuje, príjemne osviežuje a ošetruje normálnu až zmiešanú pleť. Maska s účinným zložením v priebehu iba 15 minút dodá pleti hydratáciu až na sedem dní. Ošetrujte svoju pleť hydratačnou maskou, aby bola hodvábne jemná, čistá a prirodzene matná!

Použitie:
Masku rozložte a aplikujte na vyčistenú tvár bielou stranou. Modrý ochranný film musí zostať hore. Odstráňte ochranný film a nechajte masku pôsobiť asi 15 minút. Potom masku odstráňte a zvyšok dôkladne utrite kozmetickým tampónom alebo pleť opláchnite.

Aktívne látky:

  • Kyselina hyaluronová - hĺbkovo pleť hydratuje
  • Extrakt zo zeleného čaju - príjemne pleť osviežuje
  • Glycerín - zjemňuje a vyhladzuje pleť

Zloženie:
Aqua/water, Propylene glycol, Glycerín, P-anisic acid, Camellia sinensis leaf extract, Citric acid, Dipotassium glycyrrhizate, Glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, Hydroxyethylcellulose, Limonene, mannózy, Metylparabén, PEG-40 hydrogenated castor oil, Phenoxyethanol, Potassium hydroxide, Potassium Sorbate
Propylparabén, PVM/MA copolymer, Sodium benzoate, Sodium hyaluronate, Sorbitol, Xanthan gúm, Parfum/fragrance

Pleťový krém Garnier Essentials

Jemný krém bojuje proti toxínom a účinne hydratuje pleť až na 24 hodín. Je určený na ošetrenie suchej a citlivej pleti. Šetrné zloženie je dermatologicky testované. Pleťový krém hĺbkovo hydratuje, poskytuje pleti kompletnú
starostlivosť a chráni ju pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Obsahuje výťažky z ruže, ktoré pleť upokojujú a zanechávajú ju zamatovo jemnú a žiarivú. Udržujte svoju pleť hydratovanú po celých 24 hodín!

Použitie:
Nanášajte na vyčistenú pleť raz až dvakrát denne a jemne vmasírujte. 

Aktívne látky:

  • Výťažky z ruže - upokojujú a zjemňujú pleť
  • Glycerín - hĺbkovo hydratuje
  • Vitamín E - má antioxidačné účinky

Zloženie:
Aqua/water, Glycerín, Paraffinum liquidum/mineral oil, Cyclohexasiloxane, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Glyceryl Stearate sa, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Dioktadecyl alcohol, Allantoin, Aluminum starch ocetnylsuccinate, BHT, Carbomer, Chlorphenesin, Citronellol, Disodium EDTA , Etylhexyl methoxycinnamate, etylparabénom metylparabén, Rosa centifolia water/rosa centifolia flower water, Sodium hydroxide, Stearic acid, Tocopheryl acetate, Xanthan gúm, Parfum/fragrance

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
32 g (0,03 kg) Hotovo!
Typ
Textilná Hotovo!
Typ pleti
Normálna, Zmiešaná Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Upokojujúci, Čistenie Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
32 g (0,03 kg) Hotovo!

Typ

Typ
Textilná Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna, Zmiešaná Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Upokojujúci, Čistenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, moje objednávka č. 180697879 byla z neznámých důvodů stornována a vrácena zpět k vám. Už je to déle jak 14 dní a stále mi nebyla vrácena částka, kterou jsem předem online za zásilku zaplatila. Žádám vás proto o co nejrychlejší nápravu, děkuji. Kopečná

Diskusia a poradňa k GARNIER Sada pre normálnu až zmiešanú pleť
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Sada pro normální až smíšenou pleť.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií