AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GARNIER Skin Naturals Rose

Zobraziť katalóg
GARNIER Skin Naturals Rose
Darčeková sada – obsahuje: Garnier Skin Naturals Micerálna voda 3v1 400ml, Garnier Skin Naturals 24 h hydratačný krém Botanical suchá a citlivá pleť 50ml
Kód:  VBAL0566 Produktové číslo:  8592807219447 Stránky výrobcu
GARNIER Skin Naturals Rose Predaj skončil

GARNIER Skin Naturals Rose

Darčeková súprava GARNIER Skin Naturals Rose poteší každú ženu, ktorá sa rada stará o svoju pleť. V súprave nájdete micelárnu vodu a hydratačný krém. Micelárna voda Garnier Skin Naturals 3 v 1 s objemom 400 ml vašu pleť, oči aj pery rýchlo a účinne odlíči. Vďaka obsiahnutým micelom, ktoré priťahujú nečistoty ako magnet, dôsledne odstraňuje mastnotu, make-up a všetky nečistoty, a to jedným ťahom bez oplachovania a nadmerného trenia pokožky. Pleť upokojuje a zanecháva ju dokonale vyčistenú. Prípravok s optimálnou toleranciou je bez parfumácie a vhodný tak pre citlivú pleť. Dermatologicky a oftamologicky testovaný.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Garnier Skin Naturals Rose

  • Micelárna voda 3 v 1
  • Spoľahlivé odstránenie nečistôt a make-upu
  • Čistenie jedným ťahom bez oplachovania a trenia
  • Hydratačný pleťový krém
  • Optimálna hydratácia po dobu 24 hodín
  • Ochrana pred vysúšaním a nepriaznivými vplyvmi
  • Zloženie obsahujúce výťažky z ruže, bambucké maslo a vitamín E

Intenzívna hydratácia po celý deň

Hydratačný krém Garnier Skin Naturals Botanical s výťažkami z ruže s objemom 50 ml je špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o suchú a citlivú pleť, ktorá potrebuje upokojenie, intenzívnu hydratáciu a ochranu. Krém zaisťuje jej optimálnu hydratáciu po dobu 24 hodín a chráni ju pred vysúšaním a nepriaznivými okolitými vplyvmi. Dodáva jej hĺbkovú výživu a zanecháva hodvábne jemnú, upokojenie a vláčnu. Jeho jedinečné zloženie je obohatené o výťažky z ruže, bambucké maslo a vitamín E s antioxidačnými účinkami. Ľahká konzistencia krému s príjemnou vôňou ruží navodzuje okamžitý pocit komfortu.

Zloženie micelárnej vody:
Aqua/Water, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter,Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba/Beeswax, Glyceryl Stearate Se, Polyglyceryl-3 Methylglucose,Distearate, Alcohol Denat., Zea Mays Starch/Corn,Starch, Stearyl Alcohol, Rosa Damascena Flower,Water, Dicaprylyl Ether, Stearic Acid, Carbomer,Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Sodium Hydroxide,Sodium Phytate, Arginine, Myristic Acid, Palmitic Acid,Prunus Armeniaca Kernel Oil/Apricot Kernel Oil,Propanediol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Xanthan,Gum, Tocopherol, Salicylic Acid, Linalool,Citronellol, Parfum/Fragrance (F.I.L B202343/1)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Skin Naturals Rose Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Skin Naturals Rose.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií