Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 MPLA310401 - SK

GARNIER SkinAcitve Matcha + Kaolin Mask 8 ml

Zobraziť katalóg
GARNIER SkinAcitve Matcha + Kaolin Mask 8 ml
Pleťová maska umývací, účinok: čistiaci a upokojujúci, typ pleti: zmiešaná a mastná
Kód:  PLK415 Produktové číslo:  3600542032568 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GARNIER SkinAcitve Matcha + Kaolin Mask 8 ml Predaj skončil

GARNIER SkinAcitve Matcha + Kaolin Mask 8 ml

Aby pleť bola zdravá a žiarivá je nevyhnutné dbať o jej pravidelné hĺbkové čistenie. To všetko zvládne pleťová čistiaca maska novej generácie GARNIER SkinAcitve Matcha + Kaolín Mask s perfektnými a rýchlymi výsledkami už po prvom použití! Táto pleťová maska ??GARNIER s unikánítním zložením je vyvinutá špeciálne pre potreby zmiešanej až mastnej pleti, ktorú hĺbkovo čistí a znižuje tvorbu mazu bez vysušenia pokožky. Jedinečná kombinácia japonského čaju Matcha a bieleho ílu dôkladne, ale pritom šetrne vyčistí zanesené a upchaté póry a predchádza ich návrate a zanecháva pleť hladkú, sviežu a matnú. Ozdraví dokonale svoju pleť len v priebehu niekoľkých minút s pleťovou maskou GARNIER SkinAcitve Matcha + Kaolin Mask.

Hlavné prednosti čistiacej pleťovej masky GARNIER SkinAcitve Matcha + Kaolin Mask

  • Svieža a čistá pleť počas niekoľkých minút
  • Sťahuje póry a predchádza ich návratu
  • Efektívne znižuje tvorbu mazu
  • Výsledkom je zamatovo matná a zdravá pleť už po prvom použití
  • Jedinečné zloženie japonského čaju Matcha a bieleho ílu pre dokonalú pleť
  • GARNIER SkinAcitve Matcha + Kaolin Mask neobsahuje parabény

Aktívne látky:

  • Čaj Matcha, známy ako špecialita Japonska, účinne bojuje proti voľným radikálom a zabraňuje tak starnutiu pokožky. Svojimi protizápalovými vlastnosťami prispieva k rovnováhe pleti a je tradične používaný na jej výživu a upokojenie. Vyhladzuje a zjednocuje pokožku a efektívne znižuje tvorbu mazu.
  • Biely íl pomáha dôkladne a pritom šetrne vyčistiť hlboko zanesené, nečistotami aj mazom upchaté póry a predchádzať ich návratu. Pleť bude krásne vyživená, žiarivá, svieža a hebká zároveň. Je známy aj pre svoje antibakteriálne a protizápalové účinky.

Použitie:
Nanášajte na čistú a suchú pleť. Vyhnite sa oblasti okolo očí a pier. Nechajte pôsobiť 10 minút a potom opláchnite. TIP: Zvláštnu pozornosť venujte najmä T zóne – oblasti čela, brady a nosa.

Zloženie:
967209 10, Aqua/Water, Kaolín, Glycerín, butylénu Glycol, Zea Mays Starch/Corn Starch, Decyl Glucoside, Sodium Laureth Sulfate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, CI 77891/Titanium Dioxide, Zinc gluconate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Carrageenan, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Xanthan Gum, mentol, Dextrín, Salicylic Acid, Phenoxyethanol, CI 61570/Green 5, CI 77492 / Iron Oxides, Linalool, Geraniol, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum/Fragrance, (F.IL B191164/2)

Parametre a špecifikácia

Objem
8 ml Hotovo!
Typ
Umývacia Hotovo!
Typ pleti
Mastná, Zmiešaná Hotovo!
Účinok
Upokojujúci, Čistenie Hotovo!

Objem

Objem
8 ml Hotovo!

Typ

Typ
Umývacia Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Mastná, Zmiešaná Hotovo!

Účinok

Účinok
Upokojujúci, Čistenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER SkinAcitve Matcha + Kaolin Mask 8 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER SkinActive Matcha + Kaolin Mask 8 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií