AlzaPlus+ drogerie AlzaBoxy Q1

GILETTE Fusion5 Set

Zobraziť katalóg
GILETTE Fusion5 Set
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Holiaci strojček, Sensitive Gél Na Holenie
Kód:  VBAL447 Produktové číslo:  7702018508488

GILETTE Fusion5 Set

Darčeková sada GILETTE Fusion5 Set poteší každého muža, ktorý sa o seba stará a dbá na upravený vzhľad. Obsahuje holiaci strojček a gél na holenie. Pánsky holiaci strojček Gillette Fusion5 skvele slúži na rýchle a pohodlné oholenie. Dokonale hladkú pleť zaručuje päť čepieľok s povrchovou úpravou, ktorá znižuje trenie. Vďaka zarovnávacej čepeli na zadnej časti holiacej hlavice fúzy ľahko upravíte a dostanete sa aj do ťažko prístupných miest. Skvelou vychytávkou je aj zvlhčovací pásik, ktorý pomocou vyblednutia signalizuje, že holenie už nie je optimálne.

Kľúčové vlastnosti pánskej darčekovej sady GILETTE Fusion5 Set

  • Darčeková sada pre mužov GILETTE Fusion5 Set na pohodlné oholenie
  • Pánsky holiaci strojček Gillette Fusion5 pre dokonale hladkú pleť
  • Je vybavený piatimi čepieľkami s povrchovou úpravou znižujúcou trenie
  • Vďaka zarovnávacej čepeli sa dostanete aj do ťažko prístupných miest
  • Zvlhčovací pásik vybledne, keď už holenie nie je optimálne
  • Pánsky gél na holenie Gillette Fusion5 Ultra Sensitive pre citlivú pleť
  • Obsiahnutý komplex Ultra Comfort Complex pokožku upokojuje a chráni pred podráždením

Špičková starostlivosť o citlivú pleť pomocou pánskeho gélu na holenie Gillette Fusion5 Ultra Sensitive

Gél na holenie pre mužov Gillette Fusion5 Ultra Sensitive Shave Gel sa stará o citlivú mužskú pleť. Obsahuje komplex Ultra Comfort Complex, ktorý pokožku počas holenia upokojuje, chladí a chráni pred podráždením. Dodáva jej pohodlie a komfort a zanecháva ju upokojenú a jemnú. Uľahčuje sklz strojčeka či žiletky po pokožke a tým zaisťuje hladké oholenie. Prípravok je vhodný pre citlivú pleť.

Obsah sady:

  • Pánsky holiaci strojček Gillette Fusion5
  • Gél na holenie Gillette Fusion5 Ultra Sensitive

Zloženie britvy a čepele:
PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tris(Di-TButyl) Phosphite, Aloe Barbadensis Leaf Juice, BHT, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycol

Zloženie gélu na holenie:
Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Glycerin, Isobutane, Sorbitol, Parfum, Hydroxyethylcellulose. PEG-90M, Menthon. PEG-23M, Myristic Acid, Linalool, BHT. Limonene, Lauric Acid, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Propylene Glycol. Silica, PVM/MA Copolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methylparaben, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Propylparaben, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate. CI 42053. CI 42090


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GILLETTE Fusion5 Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GILETTE Fusion5 szett.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií