AlzaPlus+ drogerie AlzaEco Den Země - lokálka

GILLETTE Fusion Proshield strojček + GILLETTE Fusion Proshield 4 ks

Zobraziť katalóg
GILLETTE Fusion Proshield strojček + GILLETTE Fusion Proshield 4 ks
Sada – najvyspelejšie holenie od Gillette, trojnásobná ochrana pri holení
Kód:  HOL138s

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GILLETTE Fusion Proshield strojček + GILLETTE Fusion Proshield 4 ks Predaj skončil

GILLETTE Fusion Proshield strojček + GILLETTE Fusion Proshield 4 ks

Najvyspelejšie holenie od Gillette

Najvyspelejšie holenie od Gillette

Objavte jedinečnú techniku ??holenia sa strojčekom Gillette Fusion ProShield. Brity sú ako prvé svojho druhu vybavené zvlhčujúcimi páskami, ktoré chránia pokožku pred podráždením už počas holenia. Elegantná žltá rukoväť bola navrhnutá s využitím technológie FlexBall, hlavica holiaceho strojčeka sa preto môže otáčať všetkými smermi a udržiavať maximálny kontakt s kontúrami tváre. Výsledkom je dokonale hladké oholenie.

Skvelé výsledky s britmi ProShield

Skvelé výsledky s britvami ProShield

Rukoväť Gillette Fusion ProShield možné použiť so všetkými britvami radu Fusion a Fusion ProGlide. Najlepšie výsledky však dosiahnete s náhradnými britvami Gillette Fusion ProShield, ktoré hneď dostanete do zásoby v počte 4 kusov.

Trojnásobná ochrana pri holení

Trojnásobná ochrana pri holení

Doplňte holiacu súpravu a strojnásobte svoju ochranu náhradnými žiletkami ProShield s dvoma zvlhčujúcimi páskami a gélom na holenie Gillette Fusion 2 v 1, ktorý zároveň tiež stará o pokožku. V kombinácii s rukoväťou FlexBall dosiahnete jemné a dôkladné oholenie od prvého do posledného ťahu a zažijete výnimočný pocit práve oholenej tváre.


Gillette Fusion ProShield v skratke


Zvlhčujúce pásky chráni pokožku

Zvlhčujúce pásky chránia pokožku

Hlavica Gillette Fusion ProShield sú prvými žiletkami, ktoré sú vybavené dvoma zvlhčujúcimi páskami umiestnenými pred čepieľkami aj za nimi, a ktoré pri každom ťahu zanechávajú vašu pokožku hydratovanú a bez podráždenia. Vďaka silnejšiemu zvlhčeniu kĺžu čepieľky po pokožke veľmi ľahko, holenie si preto môžete lepšie vychutnať s vedomím, že sa vašej pokožke dostáva maximálnej ochrany.

Technológia FlexBall kopíruje tvárové kontúry

Holiaca hlavica sa môže vďaka technológii FlexBall nakláňať spredu dozadu aj zo strany na stranu podľa kontúr vašej tváre a ponúka zatiaľ najlepšie oholenie od Gillette. Vďaka ergonomickej rukoväti s pozdĺžnymi prúžkami navyše neohrozí pevné držanie strojčeka ani voda. Výsledkom je dôkladnejšie oholenie s menším počtom vynechaných fúzov.

Flexball kopíruje obličejové kontury

4 kusy náhradných britiev GILLETTE Fusion Proshield sú súčasťou balenia

Navrhnuté s ohľadom na pohodlie

Navrhnuté s ohľadom na pohodlie

Holiaca hlavica Fusion ProShield je vybavená piatimi najtenšími a najjemnejšími britvami Gillette *, ktoré menej ťahajú a vytrhávajú fúzy a poskytujú pri holení neuveriteľný komfort. K ďalším prednostiam hlavíc ProShield patrí mikrohreben, ktorý pomáha viesť dlhé fúzy na čepele, a jednoduché čistenie britiev vďaka dobre umývateľným drážkam.

Optimálna presnosť a účinnosť

Hlavica Gillette Fusion ProShield je osadená špeciálne konštruovaným zarovnávacím britvom, ktorý v zadnej časti zaisťuje presné zarovnanie, a prvkom Blade Stabiliser, ktorý udržuje optimálne medzery medzi jednotlivými britvami pre väčšie pohodlie.

Optimálna presnosť a účinnosť

Kompletný sortiment Gillette



Tipy pre lepšie holenie


Je lepšie používať pri holení horúcu, studenú, alebo teplú vodu?
Teplá voda fúzy najlepšie hydratuje. Fúzy navlhčené teplou vodou zmäknú a viac sa natiahnu, holenie je potom o 70 % ľahšie.
Ako sa najlepšie vyhnúť páleniu po holení?
Ak vaša pokožka nie je na holenie patrične pripravená alebo ak používate tupú žiletku, je veľmi pravdepodobné, že vás bude po holení páliť pokožka. Najskôr teda fúzy namočte až na tri minúty do teplej vody a naneste veľké množstvo gélu na holenie. Ak sa vám už na prvý pohľad zdá, že má žiletka tupé čepele, alebo ak je vám holenie nepríjemné, mali by ste zvážiť výmenu holiacej hlavice.
Porastú mi po holení hustejšie fúzy?
Vedci v Gillette sa veľkou mierou zaoberajú testovaním účinkov holenie na rast, textúru aj farbu fúzov a ochlpenia, a to ako u mužov, tak u žien. Tieto testy preukázali, že holenie nemá na rast, textúru ani farbu fúzov a ochlpenia žiadny vplyv. Holením sa však mení tvar špičky jednotlivých fúzov, čo pri ich dorastanie môže spočiatku navodzovať odlišný pocit. Ak však fúzy necháte úplne dorásť, vrátia sa späť do pôvodného stavu.
V akom smere sa holiť, aby som dosiahol najlepšie výsledky?
Mužom zvyčajne rastú fúzy v rôznych smeroch. Najskôr fúzy hoľte ľahkými, jemnými ťahmi v smere ich rastu. Ak vyžadujete hladšie oholenie, postupujte proti smeru rastu fúzov.
Ako sa vyhnúť odreninám a rezným rankám, najmä nad hornou perou?
Holenie oblasti nad hornou perou je orieškom pre mnoho mužov. Aby ste sa vyhli odreninám a porezania, hoľte túto oblasť až na koniec. Naneste veľké množstvo gélu na holenie a počkajte, až sa fúzy v tejto oblasti čo najviac nasiaknu. Pri holení príliš netlačte na holiacu hlavicu. Naozaj užitočnou pomôckou pri holení oblasti pod nosom je zarovnávacia čepeľ Gillette Fusion ProGlide.
Je v poriadku, aby si moja priateľka či manželka požičiavala môj holiaci strojček?
Z hľadiska hygieny a účinnosti pri holení nie je zdieľanie holiaceho strojčeka s partnerkou zrovna dobrý nápad. Ženy si holia oveľa väčšiu oblasť ochlpenia a vaše žiletka sa môže značne otupiť už po niekoľkých oholený, čo zvyšuje pravdepodobnosť odrenín a rezných poranení. Poraďte partnerke, nech vyskúša holiaci strojček určený špeciálne na holenie ženského ochlpenia, napr. Gillette Venus Embrace.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov
4 ks Hotovo!
Počet čepelí
5 Hotovo!
Podľa radu
Gillette Fusion ProShield Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
4 ks Hotovo!

Počet čepelí

Počet čepelí
5 Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
Gillette Fusion ProShield Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GILLETTE Fusion Proshield strojček + GILLETTE Fusion Proshield 4 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GILLETTE Fusion Proshield strojek + GILLETTE Fusion Proshield 4 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GILLETTE Fusion Proshield Stroke + GILLETTE Fusion Proshield 4 db.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií