Protiplnění

GOLDWELL StyleSign Twist Around 200 ml

Zobraziť katalóg
GOLDWELL StyleSign Twist Around 200 ml
4,7 3 hodnotení
Sprej na vlasy pre ženy, účinok: zvlnenie vlasov (plážový vzhľad), na všetky typy vlasov vlasy, stredná fixácia - 47,45 €/1 l
Kód:  KSVL3129 Produktové číslo:  4021609275251 Stránky výrobcu
GOLDWELL StyleSign Twist Around 200 ml Predaj skončil

GOLDWELL StyleSign Twist Around 200 ml

Unikátny stylingový prípravok, ktorý vykúzli aj na rovných vlasoch prirodzene vyzerajúce kučery! Špeciálne vyvinutá receptúra navyše dodáva vlasovým vláknam potrebnú hydratáciu a výživu a chráni ich po celej dĺžke pred predčasným vyblednutím farby a nepriaznivými vplyvmi tepla a UV žiarenia. Chcete mať príťažlivé a dlhotrvajúce kučery? Potom je sprej GOLDWELL StyleSign Twist Around tou najlepšou voľbou!

Kľúčové vlastnosti

  • Vytvára dlhotrvajúce vlny
  • Poskytuje vlasom tepelnú ochranu až do 200 °C
  • Hydratuje vlasy a udržuje v nich rovnováhu vlhkosti
  • Chráni vlasy pred vyblednutím farby
  • Chráni vlasy pred nepriaznivými vplyvmi UV žiarenia
  • Poskytuje tretí stupeň fixácie

Kučery aj pre rovné vlasy? V okamihu!

Aké jednoduché, stačí jediná aplikácia a z rovných vlasov sa stanú vlnité! Dokonale vyvážené zloženie spreja na nich nielen vytvorí vlny, ale poskytne im aj dlhodobé spevnenie, flexibilitu a zdravý, prirodzený vzhľad. Extrakty z bambusu s mnohými dôležitými proteínmi a minerálmi vlasové vlákna posilňujú, hydratujú a zanechávajú ich pružné, pevné, vitálne a viditeľne ozdravené, špeciálne vyvinuté komplexy látok ich potom ochránia pred teplom a UV žiarením. Doprajte svojim vlasom maximálnu ochranu a sebe zmenu imidžu podľa nálady!

Aktívne látky

Vlasový sprej GOLDWELL StyleSign Twist Around je obohatený o Flexprotec Complex. Ten obsahuje polyméry a bambusové proteíny, ktoré pomôžu vytvoriť akýkoľvek požadovaný vzhľad a navyše udržujú aj prirodzený a flexibilný štýl. Okrem toho jedinečné elastoméry a UV filtre chránia vlasy pred predčasným vyblednutím farby, škodlivými účinkami tepelného stylingu a UV žiarenia, takže povrch vlasov ostáva krásne vyhladený a prirodzene lesklý.

Typ vlasov:
Vhodný na všetky typy. Najviditeľnejšie účinky dosahuje na rovných vlasoch.

Použitie:
Nastriekajte na suché vlasy a potom upravte pomocou difuzéra, fénu alebo kulmy.

Objem:
200 ml

Zloženie:
Water (Aqua/Eau), Alcohol Denat, Trisiloxane, VP/VA Copolymer, Isopropyl Alcohol, Citric Acid, Polyquaternium-11, PEG/PPG 14/4 Dimethicone, Ceteartrimonium Chloride, Di-C12-15 Alkyl Dimonium Chloride, Benzophenone-4, Ammonium Hydroxide, Niacinamide, Panthenol, Sodium Starch Octenylsuccinate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract, Tocopheryl Acetate, Maltodextrin, Calcium Pantothenate, Pyridioxine HCI, PEG-8, Silica, Fragrance/Parfum, Benzyl Salicylate, Linalool, Yellow 5 (CI19140), Green 3 (CI42053).

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Zvlnenie Hotovo!
Typ vlasov
Všetky typy vlasov Hotovo!
Objem
200 ml Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Zvlnenie Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Všetky typy vlasov Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie
Stredná fixácia Hotovo!

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred
UV žiarením, Žehlením Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GOLDWELL StyleSign Twist Around 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GOLDWELL StyleSign Curly Twist Twist Around 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GOLDWELL StyleSign Twist Around 200 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií