Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Grobag Hopscotch, 0-6 mesiacov, 2.5 tog

Zobraziť katalóg
Grobag Hopscotch, 0-6 mesiacov, 2.5 tog
Spací vak maximálna výška dieťaťa 68cm, minimálna hmotnosť 4 kg, pre teploty 16-20 ° C, nahrádza klasickú perinku (odporúča FSID ako prevenciu proti náhlemu úmrtiu SIDS), dodávané spoločne s teplomerom
Kód:  EAZ4604i Produktové číslo:  AAA2089 Stránky výrobcu
Grobag Hopscotch, 0-6 mesiacov, 2.5 tog Predaj skončil

Grobag Hopscotch, 0-6 mesiacov, 2.5 tog

Grobag je jedinečný spací vak od výrobcu z Veľkej Británie.Úplne zmenil návyky rodičov, ktorí ukladajú svoje deti k spánku.Typ 2,5 tog je určený na celoročné použitie (do teplôt 16-20 ° C).Vak sa hodí pre deti od narodenia do 6 mesiacov, ktoré nepresiahli výšku 68 cm.Obsahuje bezpečnostný zámok zipsu a tiež vyhradené miesto pre detskú brada.

Grobag je jediným spacím vakom, ktorý odporúča FSID - charitatívnej organizácie zaoberajúce sa výskumom úmrtia dojčiat v spánku.Bezpečnosť a kvalita boli hlavné kritériá pri návrhu a výrobe Grobagu.Priložený teplomer Vás presvedčí, že je vak používaný bezpečne a správne.Grobag je náhradou bežnej prikrývky, okrem toho zaručuje Vám aj Vášmu dieťaťu kvalitnejší spánok, pretože sa dieťa v spánku nemôže odkopať.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
detský spací vak

Motív:
králiček

Odporúčaný vek:
do 6 mesiacov

Maximálna výška dieťaťa:
68 cm

Minimálna hmotnosť dieťaťa:
4 kg

Sila látky:
2,5 tog - pre celoročné použitie (do teplôt 16-20 ° C)

Funkcia:
prevencia proti syndrómu náhleho úmrtia
kvalitnejší spánok
bez možnosti "odkopaní sa"
dodávané spoločne s teplomerom

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Grobag Hopscotch, 0-6 měsíců, 2.5 tog. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Grobag Hopscotch, 0-6 měsíců, 2.5 tog. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Grobag Hopscotch, 0-6 měsíců, 2.5 tog. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Grobag Hopscotch, 0-6 měsíců, 2.5 tog.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií