AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

GRoN BIO Bronzing Powder Cocoa 9 g

Zobraziť katalóg
GRoN BIO Bronzing Powder Cocoa 9 g
Púder , ktorý dokonale fixuje make up
Kód:  DEKO3828 Produktové číslo:  4260631130682
GRoN BIO Bronzing Powder Cocoa 9 g Predaj skončil

GRoN BIO Bronzing Powder Cocoa 9 g

GRoN je značka prírodnej kozmetiky s certifikáciou COSMOS Organic a s rozsiahlym radom vegánskych produktov. Jednotlivé receptúry sú prispôsobené pre každý typ pleti individuálne. Bronzer BIO Bronzing Powder Cocoa je produkt, ktorý dodá vašej pleti opálenie. Obsahuje vitamín E a dobre sa nanáša vďaka zamatovej konzistencii. Jeho teplý podtón je vhodný na vytvorenie kontúr pre zvýraznenie tváre. Bronzový púder GRoN dokáže správnym nanesením opticky zoštíhliť tvár či trebárs vytvarovať nos.

Kľúčové vlastnosti púdru GRoN BIO Bronzing Powder Cocoa 9 g

  • Bronzer BIO Bronzing Powder Cocoa od značky GRoN dodá vašej pleti opálenie
  • Obsahuje vitamín E
  • Zamatová konzistencia pre ľahké nanášanie
  • Vhodný na kontúrovanie tváre
  • Bronzový púder GRoN dokáže opticky zoštíhliť tvár alebo vytvarovať nos

Použitie:
Pre zvýraznenie kontúr tváre alebo získanie opáleného vzhľadu aplikujte bronzer pod lícne kosti, k línii vlasov a po stranách nosa.

Zloženie:
ZEOLITE, ZEA MAYS (CORN) STARCH*, MICA, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES (CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE), OCTYLDODECANOL, MAGNESIUM STEARATE, CELLULOSE, TOCOPHEROL, GLYCERIN, AQUA (WATER), SODIUM ANISATE, PARFUM (FRAGRANCE)**, SODIUM LEVULINATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

* bio certifikované
** prírodné vône
*** vyrobené za použitia prírodných ingrediencií


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GRoN BIO Bronzing Powder Cocoa 9 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GRoN BIO Bronzing Powder Cocoa 9 gramm.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií