AlzaPlus+ drogerie AlzaBoxy Q1

Hami počiatočné mlieko 0+ 800 g

Zobraziť katalóg
Hami počiatočné mlieko 0+ 800 g
5 1 hodnotení
Dojčenské mlieko - od narodenia - 15,53 €/1 kg
Kód:  BABY5581 Produktové číslo:  4008976528425
Hami počiatočné mlieko 0+ 800 g Predaj skončil

Hami počiatočné mlieko 0+ 800 g

Počiatočné mlieko Hami 0+ obsahuje prebiotickú vlákninu GOS / FOS. Je vyrobené procesom fermentácie Lactofidus. Spokojné bruško bábätka je úplne zásadné pre jeho celkovú pohodu. Ovplyvňuje jeho rast, rozvíja prirodzenú obranyschopnosť a určuje jeho náladu. Mliečna chuť a vôňa sprevádza vaše dieťatko už od narodenia. Potrebné živiny v prvých mesiacoch života najlepšie získa z materského mlieka. Ak ale z akéhokoľvek dôvodu nemôžete plne dojčiť, s dôverou vyberte kvalitné dojčenské mlieko Hami 0+. 

Zloženie:

Rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový, olej z mikrobiologických zdrojov), laktóza (z mlieka), demineralizovaná srvátka (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, galaktooligosacharidy (z mlieka) 9%, koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), srvátková bielkovina (z mlieka), fruktooligosacharidy 0,63%, emulgátor (sójový lecitín), rybí tuk, citran draselný, uhličitan vápenatý, chlorid hořečnantý, chlorid draselný, citran sodný, fosforečnan vápenatý, kyselina askorbová, L-askorbát sodný, taurin, chlorid cholínu, hydroxid sodný, síran železnatý, L-tryptofán, síran zinočnatý, sodná soľ, uridín 5'-monofosfátu, cytidín 5'-monofosfát, inositol, DL-? tokoferyl acetát, adenozín 5'-monofosfátu, sodná soľ, inozín 5'- monofosfátu, nikotínamid, sodná soľ, guanozín 5'-monofosfátu, D-pantotenát vápenatý, síran meďnatý, retinylpalmitát, DL-? tokoferol, cholekalciferol, L-karnitín, tiamín hydrochloridu , pyridoxínhydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutámova (kyselina listová), síran manganatý, jodid draselný, riboflavín, fytomenadión, seleničitan sodný, D-biotín, kyanokobalmín.

Kľúčové vlastnosti

  • S prebiotickou vlákninou GOS / FOS
  • Vyrobené procesom fermentácie Lactofidus
  • Kvalitné dojčenské mlieko pre najmenšie bábätká
  • Optimálna náhrada materského mlieka v situácii, kedy nemôžete plne dojčiť
  • Vhodné pre deti od narodenia
 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
800 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!
Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!
Zloženie
S prebiotikami Hotovo!
Odporúčaný vek od
0 mesiacov Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
800 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!

Zloženie

Zloženie
S prebiotikami Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
0 mesiacov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hami počiatočné mlieko 0+ 800 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hami počáteční mléko 0+ 800 g.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií