AlzaPlus+ děti Protiplnění

HEAD&SHOULDERS & Gillette Fusion5

Zobraziť katalóg
HEAD&SHOULDERS & Gillette Fusion5
5 3 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Šampón, Sprchový gél a Gillette Fusion5
Kód:  KSDS1330 Produktové číslo:  8006540436677

HEAD&SHOULDERS & Gillette Fusion5

Darčeková kozmetická súprava HEAD & SHOULDERS & Gillette Fusion5 prináša celkovú starostlivosť o muža. Obsahuje šampón, sprchový gél a šampón v jednom a gél na holenie Gillette Fusion5. Šampón HEAD & SHOULDERS Men Ultra s vôňou Old Spice hĺbkovo čistí vlasy a zároveň sa stará o pokožku. Šampón vlasy nielen čistí, ale aj sa o ne stará, a navyše oba produkty zatočia až so 100 % lupín. Refreshing osviežujúci sprchový gél a šampón HEAD & SHOULDERS proti lupinám HEAD & SHOULDERS sa na rozdiel od šampónu stará o tvár aj o telo. Gél na holenie Gillette Fusion5 je vhodný pre veľmi citlivú pokožku. Vďaka chladiacemu a upokojujúcemu účinku komplexu Ultra Comfort chráni pokožku pri holení a dodáva jej pocit sviežosti a pohody. Túto nadupanú kombináciu nájdete v jednom balení, zabalenú v praktickej toaletnej taške.

Kľúčové vlastnosť darčekovej kozmetickej súpravy HEAD & SHOULDERS & Gillette Fusion5

  • Darčeková kozmetická súprava HEAD & SHOULDERS obsahuje šampón, sprchový gél a šampón v jednom a Gillette Fusion5
  • Šampón a sprchový gél sa starajú o vlasy aj telo
  • Holiaci gél Gillette Fusion5 je vhodný pre citlivú pokožku
  • Šampón HEAD & SHOULDERS zbaví vlasy 100 % lupín až po dobu 72 hodín
  • Darčeková kozmetická súprava HEAD & SHOULDERS je zabalená v praktickej toaletnej taške

Použitie:
Šampón HEAD & SHOULDERS naneste na mokré vlasy, napeňte a dôkladne opláchnite. Refreshing osviežujúci sprchový gél a šampón HEAD & SHOULDERS naneste na mokré vlasy a telo, napeňte a opláchnite. Holiaci gél Gillette Fusion5 naneste v primeranom množstve na navlhčenú tvár a krk, rovnomerne krúživými pohybmi rozotrite, kým sa nevytvorí pena. Po oholení dôkladne zmyte.

Zloženie

Šampón:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Citrát sodný, Parfum, Piroctone Olamine, Sodium Benzoate, Dimethiconol, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimethicone, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Benzyl Benzoate, Trideceth-10, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Sodium Salicylate, CI 42090, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, CI 17200.

Sprchový gél a šampón:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Citrát sodný, Parfum, Dimethiconol, Piroctone Olamine, Dimethicone, Citric Acid, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Trideceth-10, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol.

Holiaci gél:
Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamín, izopentán, Glyceryl oleát, Stearic Acid, Glycerín, Isobutane, Sorbitol, Parfum, Hydroxyethylcellulose, PEG-90M, Mentol, PEG-23M, Myristic Acid, Linalool, BHT, Limonene, Lauric Acid, Glyceryl acrylate / Acrylic Acid Copolymer, Propylene Glycol, Silica, PVM / MA Copolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Metylparabén, Lecitín, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Propylparabén, Citrát hydrogenovaných palmových glyceridov, CI 42053, CI 42090.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre mužov Hotovo!
Typ šampónu
2 v 1 Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Určenie
Pre mužov Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
2 v 1 Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HEAD&SHOULDERS & Gillette Fusion5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HEAD & SHOULDERS & Gillette Fusion5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HEAD&SHOULDERS & Gillette Fusion5.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií