AlzaBoxy Q1 Opaľovacie prípravky

HEIMVision HM136

Zobraziť katalóg
HEIMVision HM136
5 1 hodnotení
Detská pestúnka – s prenosom obrazu (video), dosah 300 m, senzor teploty a nočné videnie, detská jednotka sa nabíja zo siete a rodičovskú jednotku nabíja batéria
Kód:  HeimVS21012 Produktové číslo:  HM136

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HEIMVision HM136

Detská pestúnka

pre až štyri kamery

Detská pestúnka HEIMVision HM136 prenáša nielen zvuk, ale aj obraz dieťaťa. Disponuje bezdrôtovou 5“ obrazovkou s rozlíšením 720p, ktorá je vybavená batériou s kapacitou 2 100 mAh. Pestúnka podporuje prepojenie až štyroch kamier. Môžete tak sledovať štyri detské izby súčasne.

HEIMVision HM136

KAPACITA BATÉRIE

2 100 mAh

UHOL

360°/110°

OBRAZOVKA

5“ LCD

HEIMVision HM136

Pestúnka HEIMVision sleduje celú izbu

Detská pestúnka HEIMVision HM136 disponuje pohyblivou hlavou v rozmedzí 360° horizontálne a 110° vertikálne. Pojme tak priestor celej izby a vy budete mať prehľad, kde sa dieťa práve pohybuje. Na zobrazenie detailov ponúka pestúnka dvojnásobný zoom. Určite oceníte ľahké sprevádzkovanie pestúnky. Nie je vyžadovaný internet ani žiadne ďalšie aplikácie. V balení okrem samotného monitora a kamery nájdete aj držiak na kameru, adaptér, 2× nabíjací kábel, montážnu súpravu a návod.

Nočné videnie a hlasová aktivácia

Detská pestúnka HEIMVision HM136 pri zaznamenaní zníženej viditeľnosti automaticky prepne na nočný režim. Je vybavená 940 nm infračervenými LED, ktoré vám sprostredkujú dokonalý obraz aj za tmy. Pestúnka sa aktivuje pri zaznamenaní detského plaču. Vďaka obojsmernému zvuku môžete na dieťa okamžite reagovať hlasom. Režim hlasitosti je možné nastaviť na nízky, stredný, alebo vysoký. Pestúnka disponuje aj možnosťou hrania niekoľkých uspávaniek, monitorovania teploty v miestnosti, alebo pripomenutia kŕmenia.

HEIMVision HM136
Detská pestúnka HEIMVision HM136

Kľúčové vlastnosti
detskej pestúnky HEIMVision HM136

  • Detská pestúnka HEIMVision HM136 disponuje obrazovkou s veľkosťou 5"
  • Podporuje pripojenie štyroch kamier naraz
  • Batéria má kapacitu 2 100 mAh
  • V balení nájdete aj držiak na kameru, adaptér, 2× nabíjací kábel, montážnu súpravu a návod
  • Opatrovateľka je vybavená infračervenými LED na nočné videnie
  • Pomocou obojsmerného zvuku môžete na dieťa ihneď reagovať

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřebovala bych novou baterii do této chůvičky. Nevíte, kde ji koupit? Děkuji

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je opravdu dětská jednotka (kamera) napájena baterií? Na stránkách výrobce udávají, že je napájena ze sítě. I na všech fotografiích a videích je vždy vidět přívodní kabel. Jak to tedy prosím je? Děkuji

Dobrý den. Potřebovala bych k chůvičce koupit ještě jednu kameru, ale nevím jaká s ní funguje? Děkuji za odpověď

Dobrý den, když budou připojené dvě dětské jednotky, je vidět obraz z obou kamer na rodičovské jednotce současně, nebo se musí obrazy mezi kamerami přepínat?

Dobrý den, dostali jsme chůvičku HEIMVision a nefunguje kamera . Chůvička již není v záruce , je možno doporučit nějaký servis . Děkuji Čermáková

Dobrý den, jak dlouho vydrží rodičovská jednotka na jedno nabití, při běžném provozu? Děkuji

Dobrý den, máme zájem o tuto chuvicku. Kdy plánujete doskladnit tento typ? Děkuji za odpoved

Dobrý den, nabízí tato chůvička stálý přenos obrazu nebo je pouze aktivována pláčem? Děkuji

Diskusia a poradňa k HEIMVision HM136
Príslušenstvo pre HEIMVision HM136 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HEIMVision HM136. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HEIMVision HM136. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HEIMVision HM136. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HEIMVision HM136.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií