AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch

Zobraziť katalóg
Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch
Detská pestúnka – s prenosom obrazu (video), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, s WiFi pripojením, senzor teploty, obojstranný prenos, nočné videnie a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia), rodičovskú a detskú jednotku je možné napájať zo siete (230 V) či batériami (1× Li-ion dobíjacia - v balení)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HRAls1546 Produktové číslo:  5012786050570
Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch 245,90 € Momentálne nedostupné

Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch

Detská pestúnka Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch

Detská pestúnka Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch vám zabezpečí neustále spojenie s vaším bábätkom. Ponúka však oveľa viac, než len stráženie spiaceho dieťaťa. Okrem WiFi kamery s dokonalým obrazom aj obojsmerným zvukom dostanete v balení aj bezdrôtovú detskú jednotku s 5" HD dotykovou obrazovkou, cez ktorú je možné k dieťaťu tiež hovoriť, dosah jednotky je až 300 m. Inovatívnu rodičovskú jednotku je možné tiež používať ako interaktívny detský tablet. Dodáva sa už s obsahom pre deti vo forme hier, obrázkových kníh a videí. Stiahnite si do mobilného zariadenia aplikáciu HubbleClub a sledujte bábätko kedykoľvek a kdekoľvek, môžete si aj prehrať záznam z posledných 24 hodín. Kamera je vybavená aj senzorom okolitej teploty a nočným videním. Toto je však len zlomok toho, čo na vás s detskou pestúnkou Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch čaká.

Detská pestúnka Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch

Bezdrôtová WiFi kamera s krištáľovo čistým obrazom

Bežné detské pestúnky nedosahujú príliš veľkú kvalitu obrazu, Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch vám prináša ostrý a krištáľovo čistý obraz. Monitorovanie bábätka pre vás bude perfektným zážitkom ako na detskej jednotke, tak aj v mobilnom telefóne. Kamera je otočná vo všetkých smeroch a disponuje digitálnym zoomom, môžete ju tak umiestniť kamkoľvek a na detskú postieľku nasmerovať. Súčasťou balenia je aj špeciálny držiak, ktorý sa umiestňuje priamo na detskú postieľku, alebo iný nábytok, či stenu. Samozrejmosťou je nočné videnie kamery, prehľad tak nestratíte ani v absolútnej tme. Vďaka vstavanému mikrofónu a reproduktoru je možné s bábätkom komunikovať. V mobilnej aplikácii navyše nájdete množstvo uspávaniek a audiokníh, ktoré je možné bábätku prehrávať.

Detská pestúnka Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch

Maximálna ochrana vášho súkromia

WiFi kamera detskej pestúnky Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch sa pýši vysoko šifrovaným zabezpečením WiFi pripojenia, ak však máte stále obavu o vaše súkromie, môžete zakryť šošovku kamery jednoduchým sklopením, vo chvíľach, keď ju nebudete využívať. Sklopenie zvládne na diaľku ako mobilná aplikácia, tak aj rodičovská jednotka.

Detská pestúnka Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch

5" HD dotyková obrazovka detskej jednotky

S detskou opatrovateľkou prichádza v balení aj rodičovská jednotka, ktorá sa pýši 5" HD dotykovou obrazovkou. Ide o bezpečné a jednoduché prepojenie s WiFi kamerou, ktorá vaše bábätko stráži. Akonáhle kamera zaznamená pohyb alebo zvuk, rodičovská jednotka vás o tom okamžite informuje. Je bezdrôtová a pýši sa dlhou prácou na batériu. Cez detskú jednotku Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch môžete vzdialene približovať, nakláňať a posúvať kameru pre dokonalý pozorovací uhol.

Detská pestúnka Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch

Rodičovská jednotka už však nie je len pre rodičov

Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch detskú jednotku kombinuje s inovatívnym režimom Hubble Baby, ktorý ju pretvára na zábavný tablet pre vaše dieťa. Obsahuje vzdelávacie hry, príbehy s dobrodružstvami medvedíka Hubbla, animované videá pre deti a ďalší vybraný obsah pre dojčatá a batoľatá. Chránená je rámikom, ktorý sa stará o bezpečnosť obrazovky v detských rúčkach.

Detská pestúnka Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch

Všetko pohodlne priamo vo vašom mobile

V mobilnej aplikácii HubbleClub nájdete živý prenos z WiFi kamery, môžete zhotovovať snímky a video záznamy vášho bábätka a prehrávať spätne aj 24-hodinový záznam. Aplikácia vám poskytne aj aktuálne informácie o teplote v miestnosti. Nájdete tu rozprávky, audioknihy aj upokojujúce zvuky, ktoré na diaľku pustíte bábätku. Aplikáciu nájdete voľne na stiahnutie v App Store aj Google Play.

Detská pestúnka Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch

Kľúčové vlastnosti detskej pestúnky Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch

  • Bezdrôtová WiFi kamera s krištáľovo čistým obrazom
  • Flexibilný držiak umožňuje inštaláciu na akýkoľvek nábytok alebo stenu
  • Mobilná aplikácia HubbleClub
  • 5" dotyková rodičovská jednotka
  • Jednotka funguje aj ako detský tablet – dodáva sa už s obsahom pre deti vo forme hier, obrázkových kníh a videí
  • Kamera disponuje senzorom okolitej teploty
  • Je otočná vo všetkých smeroch, digitálny ZOOM
  • Obojsmerný zvuk
  • V aplikácii uspávanky, upokojujúce zvuky aj audioknihy
  • Infračervené nočné videnie
  • Dosah rodičovskej jednotky až 300 m

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!

Batéria

Typ batérií
Li-ion dobíjacia Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!
Batérie súčasťou balenia
Áno Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak dlouho vydrží v provozu nabitá dětská jednotka, prosím? Děkuji

Diskusia a poradňa k Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch
Príslušenstvo pre Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hubble Nursery Pal Deluxe 5" Touch.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií