AlzaPlus+ děti MPLA318265

iBaby Care M7

Zobraziť katalóg
iBaby Care M7
4,0 1 hodnotení
Detská pestúnka s prenosom obrazu (video), prenos zvuku prebieha digitálne, detskú jednotku napája sieť (230 V), inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), s WiFi pripojením, senzor teploty, senzor vlhkosti, s full HD, obojstranný prenos, nočné videnie a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  EAIB010e Produktové číslo:  IB-M7 Stránky výrobcu

iBaby Care M7


Akonáhle detskú pestúnku iBaby Care M7 Ultra HD vyskúšate, ihneď sa z nej stane nepostrádateľná súčasť domácnosti. Vďaka ,množstvu dômyselných funkcií vám totiž významne uľahčí starostlivosť o dieťatko. Dohľad nad vašou ratolesťou vám iBaby Care M7 umožňuje pomocou Full HD senzora s nočným režimom snímania. Pestúnka podporuje aj funkciu obojsmernej komunikácie. Vďaka nej môžete k dieťatku na diaľku hovoriť, alebo mu pustiť uspávanku. Do tretice zaujme petúnka svojimi senzormi, ktoré strážia správnu teplotu v miestnosti, vlhkosť a ktoré vás upozornia na výskyt škodlivín vo vzduchu. Na to všetko nebudete potrebovať nič viac, než svoj tablet, alebo telefón s nainštalovanou mobilnou aplikáciou a pripojenie k internetu.


iBaby Care M7

Kľúčové vlastnosti detskej pestúnky iBaby Care M7

  • Prenos živého obrazu vo vysokom Full HD rozlíšení 1 080 p
  • Jednoduchá a rýchla inštalácia v priebehu 60-tich sekúnd
  • Kvalitný obojstranný zvuk s aktívnym rušením ozveny
  • Funkcia nočného videnia aj v úplnej tme
  • Zasielanie upozornenia pri zaznamenaní pohybu a zvuku
  • Senzory teploty a vlhkosti vzduchu
  • Pokročilý senzor kvality ovzdušia
  • Možnosť zhotovovania fotografií a nahrávanie v HD (720 p)
  • Dieťa upokojí prehraním hudby, rozprávky, či projekciou s nočnou oblohou
  • Automatické spustenie nahrávania pri výstrahe
  • Možnosť sledovania zo 4 prístrojov súčasne
  • Upozornenie na výmenu plienok a kŕmenie

Inteligentné senzory pestúnky prevezmú vaše starosti na svoje plecia

iBaby Care M7 integrovanými senzormi kontroluje správnu teplotu, vlhkosť, aj výskyt škodlivín vo vzduchu. Cez mobilnú aplikáciu vás upozorní na pohyb vášho bábätka, zvuk a dokonca aj na čas kŕmenia, alebo výmenu plienky.

iBaby Care M7 Ultra HD

iBaby Care M7 Ultra HD

Rýchla a nenáročná inštalácia do 60 sekúnd

Rýchla a jednoduchá inštalácia pestúnky vám nezaberie viac ako 60 sekúnd. Je dokonca možné prepojiť niekoľko modelov iBaby Care M7 navzájom a využívať ich všetky naraz.


Cez iBaby Care M7 upokojíte dieťatko aj na diaľku

Zvukový prenos funguje s pestúnkou iBaby Care M7 dvojsmerne, takže môžete k dieťatku hovoriť, aj keď pri nom práve nie ste. Okrem toho mu môžete pustiť uspávanku, alebo rozprávku cez multimediálnu knižnicu vo vašom telefóne.

iBaby Care M7 Ultra HD

iBaby Care M7 Ultra HD

Pestúnka, ktorá dohliada vo dne aj v noci

Kvalitný senzor sníma obraz v prvotriednej Full HD kvalite vo dne aj v noci. V tme budete môcť na svoju ratolesť dohliadnuť vďaka využitiu infračerveného nočného režimu.


Funkcia Moonlight zabaví vaše dieťatko projekciou s mesiacom a hviezdičkami

V neposlednom rade umožňuje pestúnka premietať na stenu obrázky mesiaca a hviezd. Tým dieťatko nielen zabavíte, ale novými podnetmi podporíte jeho zdravý vývoj.

iBaby Care M7 Ultra HD

Parametre a špecifikácia

Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!
Funkcie
Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S WiFi pripojením, Senzor teploty, Senzor vlhkosti, S full HD, Obojstranný prenos, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!

Vlastnosti

Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S WiFi pripojením, Senzor teploty, Senzor vlhkosti, S full HD, Obojstranný prenos, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, funguje tato chůvička i například na chatě, kde není pokrytí internetu pomocí wifi atd? Jak chuvička funguje bez připojení k internetu? Děkuji

Dobrý den, bude mi fungovat s telefonem Samsung S8+?

Dobrý den, mám dotaz, kolik můžu připojit telefoniích zařízení? Chci byt připojen já i Manželka. Jde to?

Dobrý deň, chcem sa informovať či táto detská opatrovateľka má aj grip na upevnenie na postieľku. Ďakujem.

Diskusia a poradňa k iBaby Care M7
Príslušenstvo pre iBaby Care M7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iBaby Care M7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iBabypflege M7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iBabypflege M7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iBaby Care M7.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií