Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce MPLA310401 - SK

iBaby Monitor IB-A1

Zobraziť katalóg
iBaby Monitor IB-A1
Detská pestúnka – pre zariadenia s iOS alebo Android, ionizátor vzduchu
Kód:  EAIB010d Produktové číslo:  IB-A1 Stránky výrobcu

iBaby Monitor IB-A1

Elektronická pestúnka iBaby Monitor Air IB-A1 vám umožňuje monitorovať vaše dieťatko vo dne i v noci. Cez WiFi ju môžete prepojiť so svojím telefónom a na diaľku počúvať, či vašej ratolesti niečo nechýba. Pokiaľ práve nebudete na príjme, na pohyb alebo plač vás iBaby Monitor Air IB-A1 upozorní notifikáciou. Pestúnka tiež meria kvalitu vzduchu v miestnosti, v ktorej dieťatko spinká, a vďaka zabudovanému ionizátoru sa stará o to, aby sa pohybovala v čo najzdravších hodnotách.


iBaby Monitor IB-A1

Kľúčové vlastnosti detskej pestúnky iBaby Monitor IB-A1

  • Obojsmerný prenos zvuku
  • Pokročilý senzor kvality ovzdušia
  • Výstraha pri zvýšenej koncentrácii škodlivín
  • Zabudovaný ionizátor na úpravu kvality ovzdušia
  • Meranie teploty a vlhkosti vzduchu
  • Ovládacie aplikácie zadarmo na stiahnutie pre iOS aj Android zariadenia
  • Lokálny aj vzdialený prístup (Wi-Fi, 4G, 3G)
  • Notifikácia na displej inteligentného zariadenia
  • Obojstranný audio systém pre vzájomnú komunikáciu s dieťaťom
  • Použiteľná ako bezdrôtový reproduktor na prehrávanie hudby

Obsah balenia:

  • iBaby Air
  • Napájací adaptér

Kontroluje kvalitu ovzdušia a v prípade nezrovnalostí ju ihneď zlepšuje

Hoci sa to vám to možno nezdá, vedzte, že rôzne nevhodné látky ako rôzne chemikálie, alergény, toxíny aj prchavé organické zlúčeniny (VOC), ako sú napríklad oxid uhoľnatý, metán alebo alkohol, sa v moderných domácnostiach môžu vyskytovať vo vysokej koncentrácii. Pestúnka iBaby Air dokáže presne zmerať hodnoty týchto nebezpečných látok a okamžite začať s ich odbúravaním vypúšťaním záporných iónov.

iBaby Monitor IB-A1

iBaby Monitor IB-A1

iBaby Monitor IB-A1 má funkciu pre obojsmerný zvukový prenos

iBaby Air vás okamžite upozorní na akýkoľvek pohyb či zvuk v blízkosti vášho dieťaťa, a vy tak budete mať dokonalý prehľad o tom, čo sa v izbičke deje. Aplikácia vás upozorní notifikáciou na displej telefónu a zvukovou výstrahou, kedykoľvek vás vaše dieťa bude potrebovať. Vďaka obojsmernému prenosu zvuku môžete so svojím dieťaťom pohodlne komunikovať, upokojiť ho hlasom alebo mu z pestúnky prehrať uspávanku.


LED signalizácia a viacúčelové využitie pestúnky

O všetkých nameraných hodnotách vás bude iBaby Air informovať nielen na vašich mobilných zariadeniach, ale aj pomocou signalizácie inteligentným LED osvetlením. To mení farbu podľa kvality vzduchu, pričom indikačné farby si môžete nastaviť podľa svojich preferencií. Samotný LED prstenec navyše poslúži veľmi dobre aj ako nočné svetielko do izbičky.

iBaby Monitor IB-A1

Parametre a špecifikácia

Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!
Funkcie
Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S WiFi pripojením, Senzor teploty, Senzor vlhkosti, S ionizátorom, Obojstranný prenos, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!

Vlastnosti

Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S WiFi pripojením, Senzor teploty, Senzor vlhkosti, S ionizátorom, Obojstranný prenos, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iBaby Monitor IB-A1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iBaby Monitor IB-A1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iBaby Monitor IB-A1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iBaby Monitor IB-A1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iBaby Monitor IB-A1 bébiőrző.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií