Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti AP+ plus nový vizuál

INDULONA Originál 400 ml

Zobraziť katalóg
INDULONA Originál 400 ml
4,0 2 hodnotení
Telové mlieko , typ pleti: všetky typy, účinok: hydratácia - 16,48 €/1 l
Kód:  TM399 Produktové číslo:  8588006397239 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

INDULONA Originál 400 ml

Doprajte svojej pokožke výnimočnú starostlivosť. Telové mlieko s obsahom jojobového oleja pokožku upokojí a vyživí. Zanechá kožu hebkú a na pohľad zdravšiu. Má veľmi príjemnú konzistenciu, ľahko sa rozotiera a krásne vonia. Telové mlieko značky Indulona Original 400 ml je vhodné pre všetky typy pokožky, skvele sa vstrebáva a nezanecháva na pokožke mastný film.

Kľúčové vlastnosti telového mlieka Indulona Original 400 ml

  • Telové mlieko pre všetky typy pokožky
  • Obsahuje jojobový olej, ktorý pokožku hydratuje, vyživuje a upokojí
  • S príjemnou vôňou
  • Telové mlieko Indulona Original neobsahuje parabény
  • Dermatologicky testované

Mimoriadna kvalita a originálna receptúra

Každý nový produkt Indulona je veľmi starostlivo skúmaný a testovaný, aby bola zaručená vysoká kvalita značky Indulona. Na výrobu sa používajú len tie najlepšie suroviny a celý proces prebieha vo farmaceutickej továrni pod dohľadom profesionálov v prostredí prísnych hygienických štandardov, čo je pre kozmetické prípravky ojedinelé a zaručuje to kvalitu a odbornú starostlivosť pri výrobe. Voda, ktorá je pri výrobe používaná, je filtrovaná a spĺňa prísne normy pre výrobu liečiv a má teda farmaceutickú akosť. Ako dôkaz mimoriadnej kvality slúži to, že výrobca doteraz nezaznamenal žiadne vedľajšie účinky alebo alergickú reakciu.

Aplikácia:
Jemne vmasírujte do čistej pokožky. Aplikujte denne.

Skladovanie:
Skladujte pri teplote 15 – 25 °C a chráňte pred slnečným svetlom.

    Zloženie:
    Aqua, Calendula Officinalis Extract, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Cera Alba, Dimethicone, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Lanolin, Olea Europaea Fruit Oil, Oleic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Polyaminopropyl Biguanide, Parfum, Laureth-30, Sodium Hydroxide

    Parametre a špecifikácia

    Objem
    400 ml Hotovo!

    Objem

    Objem
    400 ml Hotovo!

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    Príslušenstvo pre INDULONA Originál 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDULONA Originál 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: INDULONA Originál 400 ml.
    P-DC1-WEB16
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií