AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

INEBRYA BLONDesse Blonde Miracle Kit Set 600 ml

Zobraziť katalóg
INEBRYA BLONDesse Blonde Miracle Kit Set 600 ml
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: šampón 300 ml, masku na vlasy 250 ml a sérum 50 ml - 5,15 €/100 ml
Kód:  VBAL8543 Produktové číslo:  8008277262123

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

INEBRYA BLONDesse Blonde Miracle Kit Set 600 ml Predaj skončil

INEBRYA BLONDesse Blonde Miracle Kit Set 600 ml

Kozmetická súprava v darčekovej škatuľke pre perfektný blond odtieň obsahuje šampón, kondicionér a sérum. Inebrya BLONDesse Blonde Miracle Shampoo – šampón pre blond vlasy je zameraný proti znečisteniu zo životného prostredia. Kondicionér pre blond vlasy je ideálny na ošetrenie vysilených, matných vlasov bez vitality poškodených pôsobením chemických činidiel pri odfarbovaní. Sérum Inebrya BLONDesse Blonde Miracle Drops so špeciálnym zložením obohateným o kokosový olej dodáva vlasom hodvábnu jemnosť a hebkosť už pri prvom použití. Darčeková kozmetická sada INEBRYA BLONDesse Blonde Miracle Kit Set je milou pozornosťou pre každú ženu so svetlými vlasmi.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady INEBRYA BLONDesse Blonde Miracle Kit Set

  • Darčeková kozmetická škatuľka s prípravkami na blond vlasy
  • BLONDesse Blonde Miracle Kit Set obsahuje šampón, kondicionér a sérum
  • Prípravky sú určené pre jemné, stredné aj hrubé vlasy
  • INEBRYA BLONDesse Blonde Miracle Kit Set je obzvlášť vhodný na farbené blond vlasy, vlasy po ultra zosvetlení a vlasy po odfarbení
  • Šampón proti znečisteniu zo životného prostredia obsahuje chelatačné zložky
  • Zloženie sady Inebrya BLONDesse Blonde Miracle Shampoo je vytvorené špeciálne pre dokonalú hydratáciu vlasov
  • Kondicionér pre blond vlasy je ideálny na ošetrenie vysilených, matných vlasov bez vitality
  • Inebrya BLONDesse Blonde Miracle Drops zdôrazní studené tóny a vlasy rozžiari
  • Sérum pre blond vlasy chráni pred pôsobením tepla a umožňuje hladké preklzávanie kefy pri sušení
  • Vďaka krásnej škatuľke je súprava kozmetiky INEBRYA BLONDesse Blonde Miracle Kit Set vhodná ako darček

Šampón proti znečisteniu zo životného prostredia pre dokonalú blond farbu

Šampón Inebrya BLONDesse Blonde Miracle Shampoo obsahuje chelatačné zložky na zmiernenie tvrdosti vody pôsobením na kovové ióny, ako sú vápnik, horčík, ale aj chlór, sulfáty, meď a olovo, ktoré sú vo vode prítomné. Šampón pre blond vlasy Inebrya BLONDesse Blonde Miracle Shampoo poteší špeciálnym zložením obohateným o kokosový olej a výťažky z Aloe Vera pre zaistenie dokonalej hydratácie vlasov po chemickom odfarbení a pre dokonalý farebný výsledok. Inebrya BLONDesse Blonde Miracle Shampoo je vhodný na jemné, stredné aj hrubé vlasy, špeciálne pre farbené blond vlasy, vlasy po ultra zosvetlení a vlasy po odfarbení.

Kozmetický booster na výživu, detoxikáciu a dokonalú blond farbu

Kondicionér Inebrya BLONDesse Blonde Miracle Nectar s vyživujúcimi, hydratačnými a ochrannými vlastnosťami pre blond vlasy obohatený o kokosový olej a Aloe Vera je určený na ošetrenie vysilených, matných vlasov bez vitality poškodených pôsobením chemických činidiel pri odfarbovaní. Inebrya BLONDesse Blonde Miracle Nectar sa stará o zdravie vlasov a zanecháva ich husté a pružné. Kondicionér pre blond vlasy je vhodný na domáce použitie aj do kaderníckych salónov. Rovnako ako šampón z kolekcie INEBRYA BLONDesse Blonde Miracle Kit Set, aj tento prípravok môžete použiť na všetky druhy vlasov, predovšetkým zosvetlené alebo farbené.

Sérum Inebrya BLONDesse Blonde Miracle Drops dodáva vlasom hodvábnu jemnosť a hebkosť už pri prvom použití

Sérum pre blond vlasy so špeciálnym zložením obohateným o kokosový olej je vhodné na všetky typy vlasov a poskytuje taktiež ochranu pred pôsobením zdrojov tepla. Inebrya BLONDesse Blonde Miracle Drops vlasy rozžiari, chráni ich proti znečisteniu, zdôrazňuje studené tóny, a preto ich farba po aplikácii pôsobí mimoriadne žiarivo. Jednoducho naneste niekoľko kvapiek na vlhké alebo suché vlasy, nesplachujte a upravte účes do požadovaného štýlu. Použitie séra BLONDesse Blonde Miracle Drops na vlhké vlasy umožňuje hladké preklzávanie kefy pri vysúšaní a stimuluje uhladenie kapilárneho vlákna. Po stylingu dodáva prípravok vlasom hebkosť a lesk.

Obsah balenia:
Šampón pre blond vlasy, 300 ml 
Kondicionér pre blond vlasy, 250 ml 
Sérum pre blond vlasy, 50 ml

Zloženie

Aqua (Water), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Cocos Nucifera Oil (Cocos Nuciera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Acrylates Copolymer, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Sodium Gluconate, Styrene/Acrylates Copolymer, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Coco-glucoside, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Propylén Glycol, Benzoic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylizithiazolinone, Magnesium Nirate, Magnesium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite. // Aqua (Water, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium chloride, Cocos Nucifera Oil (Cocos Nucifera (Cocount) Oil), Aloe Barbadensis leaf Juice, Butyrospermum Parkii Butter (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter), Phenoxyethanol, Betaine, Erythritol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Parfum (Fragrance), Sodium Gluconate, Isopropyl Alcohol, Ethylhexylglycerín, Benzyl Salicylate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite. // Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Parfum (Fragrance), Caprylic/Capric Triglyceride, Bumetrizole, Cocos Nucifera Oil (Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Coumarin, C. I. 60725 (D&C VIOLET 2), CI 61565 (D&C GREEN6).

Parametre a špecifikácia

Objem
600 ml Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Maska, Sérum, Šampón Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!

Objem

Objem
600 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Maska, Sérum, Šampón Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INEBRYA BLONDesse Blonde Miracle Kit Set 600 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INEBRYA BLONDesse Blonde Miracle Kit Set 600 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: INEBRYA BLONDesse Blonde Miracle Kit Set 600 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií