Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaEco Den Země - lokálka

K2R Intensive Black 20 ks

Zobraziť katalóg
K2R Intensive Black 20 ks
5 4 hodnotení
Obrúsky proti zafarbeniu bielizne – na čiernu bielizeň, zabraňujú uvoľňovaniu farieb, obnovujú intenzitu farby - 0,22 €/obrúsok
Kód:  PPR485 Produktové číslo:  9000101345698

K2R Intensive Black 20 ks

Túžite po dokonale čiernom oblečení, ktoré aj po niekoľkonásobnom vypraní stále bude vyzerať ako nové? Ušetrite si prácu aj každodenné starosti a vyskúšajte revolučnú novinku na trhu v podobe unikátnych obrúskov na pranie Intensive Black od renomovaného výrobcu Henkel. Vďaka dômyselnej technológii zostane vaša čierna bielizeň stále žiarivá bez nežiaduceho efektu vyblednutia. Obrúsky boli špeciálne navrhnuté a fungujú na princípe vyhladenia vlákien. Tak zabraňujú uvoľňovaniu farieb z látok. Môžete ich využívať na ručné aj automatické pranie a rovnako pri sušení v sušičke. Sú vhodné pre všetky teploty, pracie cykly aj typy materiálov. 

    

Kľúčové vlastnosti obrúskov do práčky K2R Intensive Black

  • Unikátne  obrúsky na pranie K2R Intensive Black
  • Vyvinuté pre čiernu bielizeň
  • Revolučná technológia
  • Ochrana pred vyblednutím farieb
  • Jednoduché použitie
  • K2R Intensive Black obnovujú intenzitu a jas čiernej
    

Dajte zbohom nežiaducemu vyblednutiu

Použitie pracích obrúskov K2R Intensive Black je veľmi jednoduché. Stačí ich len vložiť do práčky, potom pridať bielizeň a prací prostriedok. O všetko ostatné sa postará samotný obrúsok. Silné zložky efektívne vyhladzujú vlákna a tým zabraňujú uvoľňovaniu farieb z látok. Navyše obnovujú intenzitu a jas čiernej farby. Vaša čierna bielizeň už nikdy nevybledne. Doprajte vášmu obľúbenému oblečeniu profesionálnu a šetrnú starostlivosť. V balení nájdete 20 kusov obrúskov.

    


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Počet kusov
20 ks Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
20 ks Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre K2R Intensive Black 20 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si K2R Intensive Black 20 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: K2R Intensive Black 20 db.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií