Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti AlzaPlus ženy - deti V3

Kendamil batoľacie mlieko 3, 4× 900 g

Zobraziť katalóg
Kendamil batoľacie mlieko 3, 4× 900 g
5 2 hodnotení
Dojčenské mlieko batoľacie, vhodné pre deti od 12 mesiacov, - 15,90 €/ks - Od 17,67 €/1 kg
Kód:  BABY8755 Produktové číslo:  5056000502476 Stránky výrobcu

Kendamil batoľacie mlieko 3, 4× 900 g

Batoľacie mlieko Kendamil 3 s obsahom 4× 900 g je vyvinuté presne podľa potrieb detí pri postupnom alebo po úplnom ukončení dojčenia. Je vhodné pre batoľatá vo veku od 12 do 36 mesiacov. Jeho jedinečná prémiová receptúra zachováva to najlepšie z prírody so všetkými benefitmi, ktoré plnotučné mlieko môže ponúknuť. Napomáha zdravému a správnemu vývoju dieťaťa a poskytuje mu komplexnú a vyváženú kombináciu živín. Podporuje lepší spánok dieťaťa, neobsahuje palmový olej, rybí olej, sóju a geneticky modifikované suroviny.

Kľúčové vlastnosti batoľacieho mlieka 3 Kendamil, obsah 4× 900 g

  • Mlieko Kendamil má vyvážené zloženie pre zdravý rast dieťaťa
  • Potrebné živiny pri postupnom alebo úplnom ukončení dojčenia
  • Plnotučné mlieko, nukleotidy pre podporu imunity
  • Omega 3 a omega 6 pre zdravý rast a vývoj
  • Taurín pre správny vývoj mozgu
  • Vápnik pre správny vývoj kostí
  • Plnšia a jemnejšiu chuť a textúra
  • Batoľacie mlieko Kendamil 3 podporuje lepší spánok dieťaťa
  • Neobsahuje palmový olej, rybí olej, sóju a geneticky modifikované suroviny
  • Vhodné pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • Ekonomické balenie 4× 900 g

Príprava mlieka je jednoduchá

Príprava dojčenského mlieka Kendamil je jednoduchá. Umyte si ruky a fľaštičku sterilizujte podľa pokynov výrobcu. Prevarte vodu a nechajte ju 30 minút vychladnúť. Odmerajte potrebné množstvo vody podľa návodu do fľaštičky. Nepoužívajte umelo zmäkčenú alebo opakovane prevarenú vodu. Pomocou dodávanej odmerky (zarovnanej po okraj) odmerajte požadované množstvo mlieka a vložte do fľaštičky. Fľašu uzavrite a dobre premiešajte tak, aby sa prášok rozpustil. Veko odstráňte a nahraďte ho cumlíkom. Mlieko schlaďte na prirodzenú teplotu – približne 37 °C. Vždy kontrolujte teplotu mlieka na vnútornej strane zápästia. Spotrebujte do 4 týždňov od otvorenia.

Obsah:
4× 900 g

Zloženie:
A: plnotučné mlieko (223 g per 100 g), rastlinné oleje (slnečnicový, repkový, kokosový), sušené odstredené A: mlieko, Galakto oligosacharidy (A: z mlieka), fosforečnan vápenatý, uhličitan draselný, LPC mastné kyseliny (Crypthecodinium Cohnii, olej z Mortierella Alpina), citrát vápenatý, askorbát sodný, hydroxid draselný, pyrofosfát železitý, nukleotidy (Cytidín-5'-monofosfát, sodná soľ uridín-5'-monofosfátu, Adenozín-5'-monofosfát, sodná soľ isonin-5'-monofosfátu, sodná soľ guanozín-5'-monofosfátu), L Carnitín, vitamín E, niacín, síran zinočnatý, citrát železito amónny, kys. Pantoténová, vitamín A, tiamín, vitamín B6, síran meďnatý, jodid draselný, síran manganatý, kyselina listová, seleničitan sodný, riboflavín, vitamín K, biotín, vitamín D, vitamín B12.
Alergény - A

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
3 600 g Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Typ mlieka
Batoľacie Hotovo!
Odporúčaný vek od
12 mesiacov Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
3 600 g Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Batoľacie Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
12 mesiacov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kendamil batoľacie mlieko 3, 4× 900 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kendamil batolecí mléko 3, (4× 900 g).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií