Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ děti Protiplnění

Kendamil Medi Plus A. C. (12× 400 g)

Zobraziť katalóg
Kendamil Medi Plus A. C. (12× 400 g)
Dojčenské mlieko počiatočné, vhodné pre deti od narodenia, bez konzervantov a umelých farbív, bez sóje, bez pridaného cukru, bez prídavku soli, s kravským mliekom (mliečny tuk), proti kolike a bez palmového oleja - 27 €/1 kg
Kód:  BABY13140 Produktové číslo:  5056000503244 Stránky výrobcu
Kendamil Medi Plus A. C. (12× 400 g) Predaj skončil

Kendamil Medi Plus A. C. (12× 400 g)

Nemôžete vaše bábätko dojčiť, a ono má navyše problém s kolikou alebo zápchou? Ideálnym riešením je špeciálna výživa Kendamil Medi Plus A.C. s čiastočne hydrolyzovanou bielkovinou a škrobom, takže detský organizmus sa lepšie vysporiada s ich trávením. Mlieko Kendamil obsahuje všetko, čo váš drobček potrebuje pre svoj prirodzený vývoj. Je vhodné pre deti od narodenia do 12 mesiacov. Pred jeho podaním sa však poraďte s lekárom alebo špecialistom na detskú výživu. Teraz vo výhodnom balení 12× 400 g mlieka Kendamil Medi Plus A.C.

Kľúčové vlastnosti detského mlieka Kendamil Medi Plus A.C., 12× 400 g

  • Špeciálna detská výživa Kendamil Medi Plus A.C. pre deti od narodenia do 12 mesiacov
  • Vhodné pre bábätká s problémami s kolikou alebo zápchou
  • Laktóza redukovaná
  • Obsahuje čiastočne hydrolyzovanú bielkovinu a škrob, ktoré detský organizmus lepšie strávi
  • Všetko, čo dieťa potrebuje pre svoj prirodzený vývoj
  • Podávajte iba po porade s lekárom alebo výživovým špecialistom
  • Výhodné balenie 12× 400 g mlieka Kendamil Medi Plus A.C.

Príprava:
Pred prípravou mlieka si umyte ruky a sterilizujte všetky pomôcky a fľaštičku. Prevarte čerstvú vodu a nechajte ju vychladnúť asi 10 minút. Nalejte do fľašky požadované množstvo vody (podľa tabuľky na obale), pridajte prášok (podľa tabuľky na obale). Uzavrite fľašu a dobre pretrepte. Ochlaďte na vhodnú teplotu.

Zloženie:
Glukózový sirup, laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový, kokosový, repkový), čiastočne hydrolyzovaný srvátkový bielkovinový koncentrát (z mlieka), galakto-oligosacharidy (z mlieka), mliečny tuk, sušené odstredené mlieko, škrob (kukurica), chlorid horečnatý, chlorid draselný, citrát vápenatý, trifosforečnan vápenatý, fosforečnan vápenatý, mliečnan vápenatý, citrát sodný, hydroxid draselný, L-askorbová kyselina, kyselina dokosahexaenová (olej z mikrorias Schizochytrium sp. T18), inositol, kyselina arachidonová (olej z Mortierella alpina), taurín, nukleotidy (cytidín-5'-monofosfát, sodná soľ uridín-5'-monofosfát, adenozín-5'-monofosfát, sodná soľ inosin-5'-monofosfát, sodná soľ guanozín-5'-monofosfát), pyrofosforečnan železitý, síran zinočnatý, L-karnitín, vitamín E, niacín, D-pantothenát vápenatý, riboflavín, síran meďnatý, tiamín (B1), vitamín A, vitamín B6, síran mangánatý, jodid draselný, kyselina listová, seleničitan sodný, vitamín K, vitamín D, biotín, vitamín B12.
Alergény sú vyznačené tučne. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

Dôležité upozornenie:
Dojčenie je najlepší spôsob, ako vyživovať vaše dieťa. Kendamil A.C. musí byť používané len na základe odporúčania lekára alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy, farmácie alebo starostlivosti o matku a dieťa, podľa individuálnych potrieb vášho dieťaťa. Tento produkt je vhodný na použitie ako jediný zdroj výživy. Nie je vhodné na parenterálne použitie (kŕmenie priamo do krvného riečišťa). Pri kŕmení z fľaštičky zamedzte nepotrebnému predlžovaniu kontaktu cumlíka so zubami dieťaťa, zvyšujete tým riziko zubného kazu. Uistite sa o vyčistenie zubov vášho dieťaťa, po každom kŕmení pred spaním. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledné dodržiavanie návodu na prípravu a skladovanie.

Dôležité inštrukcie na kŕmenie:
Používajte správne množstvo zarovnaných odmeriek, ako je inštruované. Dieťaťu môže byť zle pri použití viacerých alebo menej odmeriek, ako je nariadené. Ak pripravené mlieko nevyužijete do 2 hodín od pripravenia, odporúčame ho vyliať a pripraviť nové. Nepridávajte do pripraveného mlieka produkty, ktoré sú určené pre dospelých, ako je trvanlivé kravské mlieko a podobne. Neohrievajte v mikrovlnnej rúre. Odporúčame použiť cumlík s rýchlym alebo variabilným prietokom z dôvodu hutnejšej štruktúry mlieka, než majú obvyklé dojčenské mlieka. Ak je tráviaci systém detí nevyvinutý, môžu mať zníženú schopnosť tráviť laktózu alebo bielkoviny. Ak sa stav dieťaťa nezlepší do 2 týždňov od začatia užívania, obráťte sa na svojho pediatra.

Skladovanie a trvanlivosť:
Skladujte na chladnom a suchom mieste. Balené v ochrannej atmosfére. Minimálna trvanlivosť pozri dno obalu. Spotrebujte do 4 týždňov po otvorení. Nedávajte do chladničky ani nezmrazujte. Nepoužívajte v prípade, že bol obal už skôr poškodený.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
4 800 g Hotovo!
Počet ks v balení
12 ks Hotovo!
Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!
Zloženie
Bez konzervantov a umelých farbív, Bez sóje, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, S kravským mliekom (mliečny tuk), Proti kolike, Bez palmového oleja Hotovo!
Odporúčaný vek od
0 mesiacov Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
4 800 g Hotovo!
Počet ks v balení
12 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!

Zloženie

Zloženie
Bez konzervantov a umelých farbív, Bez sóje, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, S kravským mliekom (mliečny tuk), Proti kolike, Bez palmového oleja Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
0 mesiacov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kendamil Medi Plus A. C. (12× 400 g) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kendamil Medi Plus A. C. (12× 400 g).
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií