AD homeoffice AD homeoffice

KENZO Flower By Kenzo Bodymilk 200 ml

Zobraziť katalóg
KENZO Flower By Kenzo Bodymilk 200 ml
Telové mlieko – účinok: hydratačný a zjemňujúci, dámske, bez parabénov, bez farbív, bez parabénov a bez sulfátov, na všetky typy pokožky, objem 200ml - 181 €/1 l
36,20 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSTE2687 Produktové číslo:  3274872391642
KENZO Flower By Kenzo Bodymilk 200 ml 36,20 € Momentálne nedostupné

KENZO Flower By Kenzo Bodymilk 200 ml

Túžite po pokožke, ktorá bude pružná, pevná a dokonale hydratovaná? Potom si vás určite získa telové mlieko KENZO, ktoré je svojím zložením vhodnou voľbou pre akúkoľvek pokožku. Produkt má hydratačný a zjemňujúci účinok. Telové mlieko KENZO je plné iba tých najkvalitnejších prísad, ktoré neobsahujú parabény. Produkt bol vyrobený úplne bez sulfátov a farbív.

Telové mlieko KENZO Flower By Kenzo Bodymilk 200 ml ...

Kľúčové prednosti telového mlieka KENZO Flower By Kenzo Bodymilk 200 ml

  • Vaša pokožka si zaslúži starostlivosť v podobe telového mlieka
  • Účinok: hydratačný a zjemňujúci
  • Zloženie bez farbív, bez parabénov a bez sulfátov
  • Telové mlieko KENZO sa hodí na akúkoľvek pleť
  • Neobsahuje parabény
  • Jeho objem je 200 ml

Zloženie

AQUA (WATER), ALCOHOL, GLYCERIN, DIMETHICONE, PARFUM (FRAGRANCE), ALUMINIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ISONONYL ISONONANOATE, CETEARYL ISONONANOATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, STEARYL DIMETHICONE, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, STEARETH-21, PHENOXYETHANOL, STEARETH-2 CARBOMER, SODIUM CETEARYL SULFATE, XANTHAN GUM, CITRONELLOL, SODIUM HYDROXIDE, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, FARNESOL, PAPAVER RHOEAS PETAL EXTRACT, TIN OXYDE, ISOEUGENOL, BHT, BENZYL BENZOATE, METHYL 2-OCTYNOATE, TOCOPHEROL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KENZO Flower By Kenzo Bodymilk 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENZO Flower By Kenzo Bodymilk 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KENZO Flower By Kenzo Testápoló 200 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií