PET AP+ plus nový vizuál

KIKADU Hniezdo pre bábätko ružové

Zobraziť katalóg
KIKADU Hniezdo pre bábätko ružové
Hniezdo pre bábätko – vhodné od narodenia, prispieva k pocitu bezpečia a pohodlia vášho bábätka, rozmery: 80×50×15cm, vonkajšia tkanina: 100% bio bavlna, výplň: 100% recyklovaný polyester
Kód:  BABY7322 Produktové číslo:  4260486841221

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KIKADU Hniezdo pre bábätko ružové Predaj skončil

KIKADU Hniezdo pre bábätko ružové

Maximálny pocit bezpečia a pohodlia si pre svoje dieťatko praje každá mamička. Hniezdo Kikadu udržuje známe útulné prostredie a pomôže tak vášmu bábätku pri zaspávaní. Hniezdočko je vyrobené z certifikovaných prírodných materiálov. Vonkajšia tkanina je 100 % bio bavlna, preto bude k pokožke vášho dieťatka maximálne jemná. Príjemná ružová farba je vhodná pre dievčatká aj chlapčekov.

Kľúčové vlastnosti ružového hniezda pre bábätko Kikadu

  • Hniezdo alebo aj malé útulné miestečko pre bábätko
  • Pomáha bábätku pri zaspávaní
  • Kikadu hniezdo ponúka dieťaťu pocit bezpečia a pohodlia
  • Vhodné pre deti od narodenia na doma i na cesty
  • Hniezdočko je možné prať v práčke na 40 stupňoch
  • Pelech je vyrobený z certifikovaných bio materiálov
  • V rovnakej kolekcii Kikadu nájdete aj hnedý a modrý variant hniezd pre bábätká

Materiál mäkkého hniezda Kikadu

Všetky výrobky značky Kikadu sú vyrobené z certifikovaných bio materiálov, ktoré pochádzajú z výrobného závodu v Indii. Prírodný kaučuk je extrahovaný a spracovávaný na Srí Lanke. Originálny dizajn výrobkov Kikadu je potom vyvíjaný v Nemecku. Vonkajšia tkanina ružového hniezda pre bábätko je vyrobená zo 100 % bio bavlny a vyplnená 100 % recyklovaným polyesterom. Výplne výrobkov značky Kikadu sú vyrobené z recyklovaných PET fliaš a pomáhajú znižovať emisie skleníkových plynov. Sú teda lepšou alternatívou k prírodným výplniam, ktoré majú pri nedokonalom vysušení tendenciu k tvoreniu plesní. Kompletizácia a finálna podoba výrobku potom prebieha v starostlivo vybranej továrni na Srí Lanke. Samozrejmosťou je udržiavanie férových pracovných podmienok miestnym zamestnancom.

Rozmery:
80 × 50 × 15 cm

materiál:
100 % bio bavlna a 100 % recyklovaný polyester

Farba:
Ružová

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KIKADU Hniezdo pre bábätko ružové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KIKADU Hnízdo pro miminko růžové.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií